2777
2789
پس بهش میگم ک بریم بعداز ترکش

نمخواد بعد ترک بره. از همین الان بره. پرس و جو کن کلاساش کجای شهرتون برگزار میشه. چون توی همه ی شهرها هست. به شوهرت بگو اصلا استرس نداشته باشه. اونجا همه یه زمانی معتاد بودن و همه پاک شدند. حتی اگه خدای نکرده لغزش هم بکنه باز با آغوش باز به استقبالش میاند. قبل کرونا هر تازه واردی می رفت بوس بارونش میکردند و قربون صدقش می رفتند. الانو نمی دونم. بهش خیلی امیدواری میدن. و هر ساعتی از شبانه روز که حالش بد بشه اگه بهشون زنگ بزنه میان پیشش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادم رفت بگم کلاساش هم رایگان هست و زیر نظر هیچ سازمانی نیست. ولی فکر می کنم اگر از بهزیستی آدرس کلاسهایش رو بپرسی ، بدونند محل برگزاریش کجاست. تازه هیچ دارویی هم بهش نمی دن.

نمخواد بعد ترک بره. از همین الان بره. پرس و جو کن کلاساش کجای شهرتون برگزار میشه. چون توی همه ی شهره ...

میترسم الان بلغزه درو قفل کردم کسی نره بیرون 

چقدر محیط خوبی همونایی که قبلا اعتیاد داشتن میان پیشش یامربیا؟؟

میترسم الان بلغزه درو قفل کردم کسی نره بیرون  چقدر محیط خوبی همونایی که قبلا اعتیاد داشتن میان ...

هر کس اونجاست یه روزی معتاد بوده.‌بعدا اگه کلاسا رو مرتب بره  اونایی که سالهای پاکی بیشتری دارند یکیشون میشند راهنماش. البته خودش راهنما رو هم انتخاب میکنه. خیلی محیطش خوبه . اصلا هیچ اجباری نیست. حتی کلاساشم اجباری نیست. فقط به خاطر این میگند بیا کلاس که خدای نکرده لغزش نکنه.