2777
2789
عنوان

کیا کنکوری هستند؟

140 بازدید | 8 پست

سال دیگه کنکور دارم میخام حقوق قبول شم هنوز شروع نکردم به خوندن درسام خیلی خوب بودن تا قبل مجازی شدن کلاسا میخوندم متاسفانه هر سه سال دبیرستانم تو دوران پاندمی بود امسال سال دوازدهمم.

هنوز میشه شروع کرد؟روزانه چند ساعت بخونم؟باید حتما مشاور تحصیلی بگیرم؟رتبم زیر چند بشه حقوق قبول میشم؟

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
کسی نیست؟

من تجربیم

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما انسانی هستید فک کنم روزی ۶ ساعت کافی باشه . واسه ۱۲ ام .

شییییش ساعتتتتت خیلی زیاده 

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو