2777
2789
خدا رو شکر دو ساعت قبل از اون تصادف مرگبار سر سفره روبروت نشستم و اون خنده قشنگتو دیدم...اما ای کاش یه بار دیگه منو تو آغوش گرمت میگرفتی و میبوسیدی.من تنها دخترت رو به این زودی یتیم نمیکردی.....الهی بمیرم برای اون سینه مهربونت که زیر ماشین خورد شد. شادی روح همه باباهای دنیا صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخ که منم تو حسرت همین آغوش و بوسیدن آخر بابام هستم و تا زنده ام به دلم میمونه
خداوندا بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید لطف کنید وبرای سلامتی مامانم و شادی روح بابای مهربونم صلوات بفرستید
شکلات دیگه تا آخر عمر این داغ تو دلت،مثل کن که هنوز بعد از یازده ماه دلم اروم نیست هنوز هر روز صبح که از خواب پا میشم وقتی یادم میوفته که نیست بغض گلوم رو میگیره تا شب که میخام بخابم میترکه و با گریه خوابم میبره، من هنوز نمیتونم به عکساش نگاه کنم،سخته خیلی تلخه نبودنس
مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت......!! حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت....!!خوب میدانم که تنهایی مرا دق می دهد....عشق هم در چنته اش چیزی از این بهتر نداشت....