2777
2789
عنوان

اولین روزی که من زن شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10185 بازدید | 44 پست

اومدن خواستگاریم از بابام خواستن منم دادن بابام بعد رفتیم اتاق صحبت کردیم من شرطامو گذاشتم اونم قبول کرد بعد صیغه ی محرمیت خوندن بعد عقد کردیم 

16 سالمه عقدمم  کاربری دست دونفره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیل نه همسایه عاشقش شدم

چند سالتونه

امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختی‌های زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤
 من ۱۶ اون ۲۳

موفق باشید

امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختی‌های زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤

اون دسته از خانمهایی که معتقدن جنس زن بدبخته، هرگز روی خوشبختی رو نخواهند دید چون باور دارن که بدبختن و عجیب دلم برای این دسته میسوزه.

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
 من نگفتم بد بختم 

من هم کلیت رو گفتم نه شخص شما رو

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.