2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست
سلام دوستان تا اسما دقیق معلوم نشه که نمیشه یه مبلغ نهایی مشخص کرد الان فقط 5 نفر اسم نوشتن خوب من از کجا بدونم چند نفر میشیم که تقسیم کنم و خبر بدم
تا ساعت 11 وقت هست برای واریز به حساب چون قراره یکشنبه با مریم بریم برای قرارداد خوب هنوز هیچی معلوم نیست حتی روز پنجشنبه و جمعه یک نفر هم پرداخت نکرده که بخوام یه برآوردی بکنم دوستان
سلام دوستان.
ببخشید من و آوا از سه شنبه تا حالا مریش بودیم و علی رغم اینکه sms ثبت نام برام من هم اومد ولی توی خونه بودم و آدرس خبرنامه رو روی لپ تاپم marked نداشتم و الان اومدم برای ثبت نام . فقط تعجبم که چرا فقط 5 نفر ثبت نام کردند؟!!! اصلا تولد برقراره یا کنسل شده ؟! نمیدونم چه کنم . پولو بریزم یا نه ؟ یکی راهنمایی کنه لطفا . ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام.
من اینترنتی واریز کردم با این شماره پیگیری : 232921

اسامی قطعی شرکت کنندگان در تولد دسته جمعی در باشگاه کودک تماشا بدون حضور پدران محترم در تاریخ جمعه 22 شهریور ماه ساعت 4 تا 7 عصر (واریز 27000 تومن پول)

1- کتی مامان آرتین
2- آزاده (مامان رز)
3- شادی مامان رادین
4- آزی مامان مانی
5- خورشید مامان لیلیا
6- الهام مامان آوا
سام بچه ها .
اونهایی که از قبل علاقمند به تولد دسته جمعی بودید و حدود 25 نفر ثبت نام کردید ؛ لطفا وضعیت اومدن و نیومدنتون رو اعلام کنید تا برنامه ریز هم بتونه تصمیم بگیره که فرداد بره قرارداد ببنده یا نه . اینجوری هم دست اندرکاران و تدارک چیان و هم ماها بلاتکلیفیم که قراره برگزار بشه یا نه؟
اصلا چی شده که هیچکس ثبت نام نمی کنه ؟!!!
اسامی قطعی شرکت کنندگان در تولد دسته جمعی در باشگاه کودک تماشا بدون حضور پدران محترم در تاریخ جمعه 22 شهریور ماه ساعت 4 تا 7 عصر (واریز 27000 تومن پول)

1- کتی مامان آرتین
2- آزاده (مامان رز)
3- شادی مامان رادین
4- آزی مامان مانی
5- خورشید مامان لیلیا
6- الهام مامان آوا
7- فونیکا

1- کتی مامان آرتین
2- آزاده (مامان رز)
3- شادی مامان رادین
4- آزی مامان مانی
5- خورشید مامان لیلیا
6- الهام مامان آوا
7- فونیکا
9- مانا مامان آرینا

1- کتی مامان آرتین
2- آزاده (مامان رز)
3- شادی مامان رادین
4- آزی مامان مانی
5- خورشید مامان لیلیا
6- الهام مامان آوا
7- فونیکا
9- مانا مامان آرینا
10- دنیز مامان آروشا

سلام بچه ها
قرار بود تا امروز برای ثبت نام به حساب پول بریزین اما هنوز فقط 10 نفر به حساب واریز کردین حالا منو مصی قراره بریم قرارداد ببندیم دوشنبه اگه قرارتون قطعیه لطفا زودتر ثبت نام کنین . با توجه به اینکه با تعداد نفرات کم مبلغ کلی که بین همه تقسیم می شه بیشتر از این مبلغ براوردی هست مقرون به صرفه نیست که با تعداد کم مثلا 10 یا 20 نفر تولد گرفته شه ...... اصن اونطوری حال نمی ده ..

ممنون می شم که برنامه رو مشخص کنید دوست جونا
Lilypie Second Birthday tickers

1- کتی مامان آرتین
2- آزاده (مامان رز)
3- شادی مامان رادین
4- آزی مامان مانی
5- خورشید مامان لیلیا
6- الهام مامان آوا
7- فونیکا
9- مانا مامان آرینا
10- دنیز مامان آروشا
11- مریم مامان آرتین

پس بقیه کوشن
چرا اسم ننوشتن
پریا
سپیده
عاطی
آرزو
ستوده
طلیعه
مصی
مژی
پریس
خیلیای دیگه
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...