2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست
سلام فونیکا جون من یه جایی رو امار گرفتم نظر خواهی کردم واله تعداد محدودی نظر دادن از یه طرفی هم مریم مامان نریمان قرار بود خبر نهایی رو بده منم 2 هفته ای درست حسابی نبودم ازش خبر ندارم ولی واقعا بچه ها خیلی هاشون اصلا خبرنمی گیرن نمی دونم که کلا برگزار میشه یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما که دعوت نامه دارید فونیکا لیست اعضا رو ببین دعوت نامه ات واسه سال 89 هست

یا وفا هم همین طور... سویل جان شما هم روز بیستم دعوت نامه ات رو تایید کردی !!!

الان مشکل دارید تو وارد شدن به کلوپ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه ها منم موافقم بیایید یه بار دیگه اسمها رو بدیم قطعیش کنیم واقعا حیف از دست بدیم من تولد پسرم رو خونه هم می گیرم ولی اینکه همه بچه های همسن توی تولد باشن خیلی شیک ترو به یاد موندنی تره....خواهشا بیایید همکاری کنیم میدونم هزینش برای هممون مبلغ زیادی نیست پس بهتره از دست ندیمش...........

طلیعه جونم ممکن یه بار دیگه مکان رو بگی هم مکانی که خودت دیدی و هم اونی که مصی دید یه هفته نظر خواهی بزار بعد هم پولا رو واریز کنیم و رزروش کنیم........میدونم همه بچه ها موافق این تولد هستن پس بهتره باهم همکاری کنیم و جدی بگیریم........
دوستان با باشگاه کودک تماشا که صحبت شده بود باشگاه کوچیکه از پلی هووس مقادیری کوچکتره پس فکر کنم یا باید تعداد کمتر باشه که پدرا حضور داشته باشن یا اینکه باید پدرا نباشن یا هر طور که خودتون صلاح میدونین یا اگه میخواید باباها هم باشن مسئله ای نیست اما بسیار کوچیک میشه و تو هم تو هم بازم هرطور که خودتون صلاح میدونین

رفتم یه رستوران که با همسرم غذاشو خورده بودیم و تالاره

http://www.marasem.ir/fa/isite.asp?id=643&menu=1
اینم آدرس سایتشه میتونین سالنشو ببینین
با این سالن صحبت شد که خلاصش اینطوره
هزینه رزرو سالن خالی 400000 تومان
موسیقی ارکستر بخوایم 250000 هزار تومان
فیلمبردار (گفتن باید از خواننده بپرسن هزینه ای به من ندادن فعلا تا 10 امروز که قراره هزینه قطعیشو ازش بپرسم) اما یه فیلمبردار میشناسم که همکار خودمه گفته فیلم خام بدون میکس با عکس 250000هزار تومن فعلا این رو داشته باشیم تا قطعی هم خواستین با جفتشون صحبت میکنم
هزینه غذا هم جداست که جوجه و کباب هر دو 8000 تومانه (مادر و پدر که فکر کنم بچه هم از غذای اونا بخوره سیر میشه خخخخخ میشه 16000 تومان)
اینطوری اگه حساب سر انگشتی بشه
400000+250000+250000=900000
که اگر 30 خانواده در این مراسم شرکت کنند
900000 تقسیم بر 30 نفر میشه به عبارتی خانواده ای 30000 هزار تومن که هزینه غذا هم به این اضافه میشه

پس هزینه کل میشه 46000 تومن که هزینه کیک هم هست که برای تولد پسرم از شیرینی پاستور کیکشو خریدم کیکش خوب بود از اون پرسیدم گفت بابت 7 کیلو کیک مبلغ 98000 تومن برآورد نمودند.(کیلویی 14000 هزار تومن)

98000 هزار تومن تقسیم بر 30 خانواده میشه حدود 3270 تومن

پس کل مبلغ برای شرکت در این تولد میشه
30000 هزار تومن هزینه ارکستر فیلمبردار و اجاره سالن
16000 تومن هزینه غذا برای یک خانواده (مادر و پدر و فرزند دو پرس)
3270 تومن هم بابت هزینه کیک

میشه هر خانواده 49270 تومان

حالا هر طور که صلاح میدونین هم باشگاه تماشا رو دیدم هم این تالار عروسی رو
سلام نمک جون بازم تو اومدی زحمت کشیدی دستت درد نکنه
دوستی شرایطش خوبه فقط تزئیناتم داره یا باید خودمون ببریم ؟
بعد ظاهرا ادرسش خیابون قزوینه من بلد نیستم خیلی دوره؟
در مورد فیلم بردارم منم یه اشنا دارم اگه می خوای منم سوال کنم خبرشو بده که منم با اونا هماهنگ کنم