2777
2789
چقدر دلتنگم... چه بی تابانه فقط تو رو را می خواهم... عشق من مهربان من
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا برای منم دعا کنید ۱۱ماهه منتظرم
هنوز نیـســـــــــــــتی تا از چشمای قشنگت و موهای نازت بگم هنوز نیســـــــــــــــــــتی که از پارک رفتن و مهمونی رفتنامون بنویسم از لباس هندونه ای شب یلدا...یا مهمونی روز تولدت از قدم زدنمون لب دریا یا سیسمونی قشنگت تو هنوز نیســــــــــــــــــتی...نی نی خیالی من نمیدونم کی اینارو میخونی...اصلا میخونی یا نه... ولی من عاشــــــــقتم...دختر باشی یا پسر...یه قلو یا دو قلو من مینویسم...هر چند خیالی «رب هب لى من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء»
دوست ندارم انتظارم بشه ی سال
هنوز نیـســـــــــــــتی تا از چشمای قشنگت و موهای نازت بگم هنوز نیســـــــــــــــــــتی که از پارک رفتن و مهمونی رفتنامون بنویسم از لباس هندونه ای شب یلدا...یا مهمونی روز تولدت از قدم زدنمون لب دریا یا سیسمونی قشنگت تو هنوز نیســــــــــــــــــتی...نی نی خیالی من نمیدونم کی اینارو میخونی...اصلا میخونی یا نه... ولی من عاشــــــــقتم...دختر باشی یا پسر...یه قلو یا دو قلو من مینویسم...هر چند خیالی «رب هب لى من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء»
منم انشالله قسمت بشه برم اعتکاف حتما دعات میکنم
وایییییی خدا من از صبح دلم گرفته ،٤امین ساله که شب آرزوها دعا میکنم و بی نتیجه
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
2810