2777
2789
عنوان

خدایا مامانامون چی کشیدن 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فکر میکردم میمیرم🥴🤪

ولی پسرم الان هفت سالشه و کلاس اولیه🥰💋🤩

همه چی درست میشه صلوات بفرست تو گوشش قرآن بخون بچه اروم میشه. 

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏

بچه منم تا از کنارش پا میشدم بیدارمیشد از دوماه ب بعد زیر سینم باید میخوابید هرچی بزرگتر بدتر میشد.خلاصه ی گهواره واسش گذاشتم تا راحت شدم البته بازم تابش میدادم.گهواره برقی عالیه 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

نی نی دوسسس😍

مجردم ولی 😶🤦‍♀️

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

[QUOTE=212331173]وای من دوقلو باردارم😂😰 اونم تو شهر غریب دور از خانواده ام[/QUO

پیشا پیش رو صبرت کار کن😂

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
هیچیش نیس😭

واسه همینه من نمیخام بچه دار بشم... چون خودمو میشناسم واقعا.. حوصله ادا اطوارای بچه رو ندارم.. یکی باید خودمو تر و خشک کنه😐😐😐😐

هر کس حریم الهی را نگه دارد خداوند او را از بن بست رها میکند و به او روزی میدهد از جایی که گمان نمی برد... 

عزیزم پهلوهاش باروغن چرب کن.ی پارچه نخی ببند دورش بذارینش تو پتو و تاب تابش کنید

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
هیچیش نیس😭

حتما رفلاکس داره بچم دیشب تا خـود صبح گریه کرد 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
2810