2777
2789
عنوان

کیا ۱۸ سالشونه چند نفریم میخوام ببینم چند تا ۱۸ ساله داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 56 پست
۱۷:سال و نیمم  دوازدهم

منم دوازدهم 

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۸ هم اما پشت کنکوریم 

اها رشتت چیه

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست

منم ۱۸ سالمه

تجربی 

کسی از تهران هست حضوری هرچند وقت یکبار همو ببینم درمورد درسا صحبت کنیم؟

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
سی سالمه ولی دلمه ۱۸ سالشه     منم بیام ؟

😂😂❤

😂😂❤

ارع بیا

منم ۱۸ سالمه تجربی  کسی از تهران هست حضوری هرچند وقت یکبار همو ببینم درمورد درسا صحبت کنیم؟

من تهران نیستم حیف وگرنه میدیدم همو🥺🙁

😂😂❤

ولی جدی درس بخون 

شاید حالت ازین جمله بهم بخوره

ولی بخون ادامه بده 

مهم نیست نمره ات بیست بشه یا پونزده

مهم اینه که ادامه بدی 

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....

۲۴ سالمه ...ولی مث ندا یاسی ۱۸ ساله همیشگی ام 😂

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!