2777
2789
عنوان

لعنت به پاییز لعنت به مهر لعنت به روزی که رفتیییییی مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 38 پست
لعنت به بهار و اردیبهشتش که مادر مهربونه منم دوسال برده درکت میکنم هرشب من حسرت خوردن بخصوص الان که باردارم نیازمند مهر و محبتشم خدا میدونه چی میکشم خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم
خدایا...خواستم بگویم تنهایم ،اما نگاه خندانت مرا شرمگین کرد ؛چه کسی بهتر از تو ...؟
اتفاقا منم اولی باردار شدم گفتم خدا بهم داده از تنهایی در بیام ولی اونم نموند برام
خدایا...خواستم بگویم تنهایم ،اما نگاه خندانت مرا شرمگین کرد ؛چه کسی بهتر از تو ...؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیلوا چقدر درکت می کنم.عیب نداره روحش پیش تو و نی نیه.خدا رحمتش کنه.فاتحه خوندم.
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
مرسی عزیزم منم دلم گرفته بود تایپیکتو دیدم گفتم یکی همدرد خودمه چی بگم فقط خدا خودش یکم آروممون کنه باورت نمیشه دختر و مادر میبینم اشک تو چشمآم.جمع میشه میگم من که حسود نبودم میرم مطب میبینم همه با مادراشون امدن هر جا میرم حسرت روزی نیست از خدا نپرسم این دنیا فقط برای مادر من جا نبود اونم مادر جوونم
مادر جون تو سونو گفتن کلیه هاش از بین رفته زده به ریه و ...کلن بدنش از بین رفته بود.اما گویا تو ظاهر خیلی ناز وخوشگل بوده.من نذاشتن ببینم.25 26 هفته بودم که سقط شد.اونقد باهاش اخت شده بودم.به جای مامانم همش باهاش حرف می زدم.اما خدا همه عزیزانمو ازم گرفت
خدا همه عزیزان خاک و رحمت کنه عزیزم قرآن بخون آروم میشی دیگه سرنوشت همین بوده
سیلوا از خدا می خوام یه نی نی سالم بهت بده تا داغ رفتن مادرتو کمی تسکین بده.اره برا همینه دارم می سوزم دیگه.پسرم درشت بود سز شدم.تو بارداری به این چیزا فکر نکن.اتفاقه دیگه.تا می تونی شاد باش قران بخون.ان شالله به سلامتی
مرسی عزیزم ایشالااا تو هم اینسری یه نی نی سالم به دنیا بیاری شاید یکم از تنهایی در بیای خدا خودش صبرت بده منم چون یه سقط داشتم بارداری کوفتم شده همش استرس از دست دادن این یکی ای خدااا خودت سر هیچکس نیار حالا من سه ماه بود مادرم فوت کرده بود تو اوج افسردگی حامله شدم اونم بعد چهارسال انتظار همه میگفتن کاره خداست سرت مشغول بشه ولی دوماه بعد سقط شد
نه این سری حتمن میمونه.اوههههه هرکی دیدم بار اول سقط کرده بار دوم یه نی نی سالم اومده تو بغلش.نگران هیچی نباش.فقط ارامش و شادی کن تا نی نی هم خوش اخلاق بشه.غصه نخور
پستام همش ارور میده.شرمنده حوصله هم ندام سایتم که قاطی کرده.بچه ها اگه تونستید یه فاتحه برا مامانم بفرستید.ممنونم.
خدا مادرتو رحمت کنه عجب مهر بی مهری بود برای من هم پارسال و هم امسال برای مادر گلت فاتحه فرستادم ... تو باید خوشحال باشی تا مادرت خوشنود باشه... دنیا همینه ..بی وفا...
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
ناز بانو جون ممنونم.ان شالله در پناه خدا سالم و شاد باشی.غم نبینی.مرسی دوست خوبم.