2777
2789

شما درساتون تا کجا پیش رفته؟

مثلاً زبان یا فارسی یا  ریاضی و آمار؟

الان حضوری میرین یا مجازی؟

سطح تدریس معلم هاتون توی فضای مجازی درچه حدیه؟

راضی هستین؟

منکه چندان راضی نیستم..😢

گیج مون کردن،یه بار شاد،یه بار ادوبی کانکت،یه بار واتساپ.

هر کلاسی یه سازی میزنه برای خودش..😂😂😂

شما چطور بچه ها؟

تیزهوشان مگه رشته انسانی هم داره؟؟؟آخه دبیرستان پسرم اینا فقط تجربی و ریاضی داره.اکثرا سمپاد ریاضی و تجربی فقط داره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من سمپاد میخونه یعنی حاضره جون به عزرائیل بده یه صفحه عربی نخونه.سر کلاس ریاضی بلبل میشه و جواب همه سوالا رو میده ولی سر کلاس عربی به زور ۱۷ بگیره.کلا دل به درس عربی نمیده.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من برعکسم.. از ریاضی خوشم نمیاد..😂

نه بابا پسر من اونقدر به ریاضی علاقه داره که حاضره شب و روز ریاضی بخونه ولی یه صفحه عربی نخونه.باور کن امروز اعصابم سر عربی خوندن این خورد شد اونقدر براش از روی درس خوندم آخرش سر روخوانی فتحه و صمه و کسره رو قر و قاطی خوند و ۳/۷۵شد از ۵،ولی زنگ بعدش که ریاضی بود عین بلبل داشت جواب میداد و معلم گفت آفرین آقای فلانی معلومه خوب میشینی و مسائل ریاضی رو تجزیه تحلیل میکنی.