2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی بدون دارو

| مشاهده متن کامل بحث + 7533 بازدید | 68 پست
یعنی میگید بیش فعال نیس یا هس و من به جای دارو،شربت گیاهی بدم؟

نه نیست.دارو بهش نده بیچارش میکنی.عوارض داروهاشون زیاده.همین شربتو بده بهش .گیاهیه و بی خطر

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
نه نیست.دارو بهش نده بیچارش میکنی.عوارض داروهاشون زیاده.همین شربتو بده بهش .گیاهیه و بی خطر

ممنونم‌ از راهنماییتون

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم‌ از راهنماییتون

خواهش میکنم عزیزم

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

عزیزمچرا قرصشو ندیم دختر من اصلا شربت نمیخوره به هیج وجه.بعد دختر من حافظش خوبه و یادگیریشم خوبه منتها سر کلاس نمیشینه انکار حوصله نداره بیشینه گوش بده الان ۴سال و ۳ ماهشه به نظرت منم بدم دارو آنتی سودا رو؟