2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی بدون دارو

7533 بازدید | 68 پست

سلام عشقا لطفا لطفا اگه شماره روانشناسی میشناسی که بیش فعالی را بدون دارو درمان میکنه به من بدین و هر تجربه ای در رابطه با بچه های بیش فعال دارین بگین لطفا

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای پسر یه مشاور صحبت کردم خیلی خوب بود. خانم عالمی 09378717536

ولی اینکه بدون دارو باشه فکر کنم بستگی داره به شدتش

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

بچه های بیش فعال سودایی مزاج هستن.برو عطاری یه شربت آنتی سودا براش بگیر بعد هر غذا بده بخوره.نترس گیاهیه.اثرشو زود میبینی.چون  پسرم رو درمان کرده😉

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

اول روزی دو بار صبح و عصر ببرش تو طبیعت بازی کنه خسته بشه ، شاید در انرژیه ، یه روان شناس می‌گفت بیش فعال اون نیست که دویست با از سرسره بالا پایین می‌ره بیش فعال اونه که می‌ره بالای سرسره خودش رو پرت می‌کنه پایین بجای سر خوردن

پسر منم شلوغه ولی همه علایم بیش فعالی رو نداره

با مشاور صحبت کنی تشخیص میده تست میگیره

همین مشاور که شماره ش گذاشتم تلفنی هم انجام میده تو واتساپ هم تست گرفت از پسرم

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
با مشاور صحبت کنی تشخیص میده تست میگیره همین مشاور که شماره ش گذاشتم تلفنی هم انجام میده تو واتساپ ...

اهان هزینش چقدره

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
اول روزی دو بار صبح و عصر ببرش تو طبیعت بازی کنه خسته بشه ، شاید در انرژیه ، یه روان شناس می‌گفت بیش ...

بیش فعالی اختلال تمرکز توجه هست نه الزاما فعالیت های شدید جسمی

بچه های بیش فعال سودایی مزاج هستن.برو عطاری یه شربت آنتی سودا براش بگیر بعد هر غذا بده بخوره.نترس گی ...

چخوری خوب شد ارومش کرد

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
بچه های بیش فعال سودایی مزاج هستن.برو عطاری یه شربت آنتی سودا براش بگیر بعد هر غذا بده بخوره.نترس گی ...

اخه بیش فعالی چند نوعه قطعا یه شربت برای همهشون مناسب نیست بعضی ها فعالیت جسمی بعضی اختلال تمرکز توجه بعضی ها هم هر دوش باهن

چخوری خوب شد ارومش کرد

سودا کف پا جمع میشه و بچه توی پاش حس بدی داره و مخاد با پریدن حسو از بین ببره.این شربت اون رسوب رو به جریان میندازه بچه آروم میشه کمتر ورجه وورجه میکنه.اگه هم سودا توسرش باشه باز درمان میشه و تمرکزش بیشتر میشه.

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰