2777
2789
عنوان

همش دوست دارم به دخترم لباسهای پسرونه بپوشونم ,😣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست
کوچلوعه بعد یه سری بردمش مغازه نزدیک ده تا لباس برداشت هی اینو ور می‌داشت اونو .  کوچلوعه خب

الهی😍😍

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
سر اون تاپیک با هزارنفر بحثم شد😐🤦🏻‍♀️

من فقط عنوان و کپشن میخونم و اسم کاربرو 

چرا سر چی؟😀

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط عنوان و کپشن میخونم و اسم کاربرو  چرا سر چی؟😀

من میگفتم زندگی مشترک یه کار گروهی مشترکه که بعدا تبدیل به خانواده میشیم همه باید مشارکت داشته باشن ،مثلا کارخونه مختص زن نیست بله ،اما مرد همکاری می‌کنه خب کمک حال همسرشه اما اینکه یه مردی خب از سرکار بیاد اونم با مشکلات اقتصادی امروزه ،خسته و‌کوفته تازه کارای خونه رو هم بکنه 

حال همسرشم بد‌باشه و مدام بناله و‌حتی به بچش نرسه 

خب دیگه چی میمونه از طرف؟

صحیح نیست اینجوری چون همه فشارا میفته رو یه طرف ....بهشونم هم گفتم اینکه دکتر میرین دارو نمیخورین یا اصلا هیچ تلاشی برای خودتون نمکنید,از کم کاری خودتونه ...

اخرشم متهم شدم به حسود بودن 😐

ابدولله ماننسی حسینا.
من میگفتم زندگی مشترک یه کار گروهی مشترکه که بعدا تبدیل به خانواده میشیم همه باید مشارکت داشته باشن ...

حرف حق همیشه دردناکه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️