سلام من یه نوجوونه ۱۲ ساله هستم نمیدونم چرا به آرایش کردن علاقه دارم آخه میدونید؟ من یه جورایی یهو بزرگ شدم کاملا کودک بودم و عروسک بازی میکردم که یهو سینه هام بزرگ شد و حس کردم بزرگ شدم ولی چون یهو بزرگ شدم همه فکر میکنن من بچه ام و باورتون میشه میگن برو تو اتاقت بازی کن!
من حالم از اینجور حرفا به هم میخوره و دوست دارم آرایش کنم نمیدونستم چطوری به مامانم بگم برای همین گفتم من بالم لب میخوام بخرم که لبام خشک نشه بعدش کم کم گفتم میخوام رنگ دار باشه بعدشم داشتیم میرفتیم مسافرت آفتاب هم بود گفتم میخوام ضد آفتاب استفاده کنم که پوستم خراب نشه بعد یه ریمل خشک شده از وسایلاش برداشتم و گفتم میخوام از این هم بزنم گفت دیگه داری پررو میشی و اجازه نداد با اینکه خشک بود بعد با دوستم تماس تصویری گرفتم و تنها تو خونه بودم اون داشت لوازم آرایشی هاشو بهم نشون میداد حتی کانسیلر داشت!
ولی من فقط و فقط یه بالم لب داشتم الان هم دوست دارم آرایش کنم هم اینکه همه بفهمند من بزرگ شدم کمکم کنید 😢
من دختری هستم که دوست دارم نشون بدم قوی هستم برای همین جلو بقیه گریه نمیکنم تو دوره ی نوجوانی هم که میدونید اشک دم مشک شدم😢😢😢😢