2777
2789
عنوان

یهویی دنیا رو سرم خراب شد این تاپیک رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 75 پست

یه تاپیک بود به اسم فرشته آسمانی

هنوزم هست مادرایی که بچه هاشونو از دست دادن کنار هم جمع شدن بعد از چند سال اکثرا حامله شده بودن

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتش کنه 😟😔حالا آهنگ و که فهمیدم چطور میشه تاپیکو قفل کرد نمیتونم انگاری 😐😐😐😑

🤦‍♀️😭😂از تو تنطیمات بزن رو پروفایل خودم اون گوشه میاد تاپیک های من بزن روش نوشتن قفل کردن تاپیک

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید
یه تاپیک بود به اسم فرشته آسمانی هنوزم هست مادرایی که بچه هاشونو از دست دادن کنار هم جمع شدن بعد از ...

خب خداروشکر حامله شدن😘

منم دایی و عمومو از دست دادم وقتی ۵ ساله بودن

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید
🤦‍♀️😭😂از تو تنطیمات بزن رو پروفایل خودم اون گوشه میاد تاپیک های من بزن روش نوشتن قفل کردن تاپیک

مرسییییی😂

روحش شاد مرحومه یادم داد چطور آهنگ بزارم دمش گرم

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
مرسییییی😂 روحش شاد مرحومه یادم داد چطور آهنگ بزارم دمش گرم

ای خدااا😂😂😂

از پایین ببین ۱) نینی سایت من رو بزن ۲)دوباره نینی سایت من رو نوار صورتی رو بزن ۳)تبادل نظر من رو ...

قفل کردم مرسی😂😂

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
آره، اسی الان تاپیک مریم روخوندی حالت خراب شده، دیگه نرو تو تاپیک مامان ترنم، 

ن نمیرم چون بدجور حالم بد شد تا حالا همچی چیزی ندیده بودم اولین بارم بود😔

ن نمیرم چون بدجور حالم بد شد تا حالا همچی چیزی ندیده بودم اولین بارم بود😔

فکرکن،منم سرشب خوندم وتاصبح همه تاپیک هایی که خودش زده بود،وتاصبح اشک ریختم تا یک هفته هم شوک بودم، البته من شش ساله تو نینی سایتم و باهاش اشنانبودم، ولی خیلی شوکه شدم.

فکرکن،منم سرشب خوندم وتاصبح همه تاپیک هایی که خودش زده بود،وتاصبح اشک ریختم تا یک هفته هم شوک بودم، ...

من همین فردا از نینی سایت میرم ب خدا تحمل تاپیک خیانت سرطان سقط بچه ندارم

رو زندگی ادم اثر میزاره

😂روحش شاد مرحومه جسم توهم شاد😂

دعا کن ب حاجتم برسم حالم بده😭😭😭💔

2810