2777
2789
عنوان

😓انسانیااا ریاضی رو تو کنکور چند درصد زدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنمایی تون  بسیار مفید بود ،درسته فک میکنم یکم عجول وبی حوصله هستم

خواهش میکنم 

عجول نیستید درسی هست که بدتون میاد و نمیتونید خوب یاد بگیرید همگی دروس اینطوری داریم که فقط میخواهیم سریع بخونیم بره و حوصلشو نداریم 

فقط با تکرار درست میشه و بزارید صبح ها و زمانی که حوصله دارید و ذهنتون باز و آماده هست بخونید

موفق باشید 

میشه بدونم چی قبول شدین؟؟؟ اوردن فرهنگیان سخته؟؟

روانشناسی قبول شدم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

راستش من صفر زدم ولی رتبم ۱۳۲۶ شد ......

اما اینو بگم اگه یکی ریاضیشو تو‌کنکور انسانی خوب بزنه خیلیییییی رتبش جا به جا میشه چون اکثریت بد میزنن ریاضیو یعنی به نفعش میشه خیلی 

راستش من صفر زدم ولی رتبم ۱۳۲۶ شد ...... اما اینو بگم اگه یکی ریاضیشو تو‌کنکور انسانی خوب بزنه خیلی ...

درصد دروس دیگتون احتمالا بالا بوده درسته؟

چی قبول شدین؟

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
اخه زیر گروه ۲ کع میخوام ضریب ریاضیش بالاس  میگن ۲۰ درصدشم کلی ترازو جابه جا میکنه

ریاضی تو رشته شما خیلی مهمه..چون اکثرا میگن ریاضی رو بیخیال و بیشتر تمرکزشون رو درسای دیگست،،،،شما بتونی پنج تا سوال ریاضی درست جواب بدی خیلی تاثیر داره روی رتبه کلت

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
درصد دروس دیگتون احتمالا بالا بوده درسته؟ چی قبول شدین؟

بله ولی همه رو هم بالا نزده بودم البته.....

اولویت های اولم دانشگاه های تاپ تهران بود رشته ی روانشناسی ولی قبول نشدم

الان روانشناسی دانشگاه علم و فرهنگ میرم

مازندران و گیلان هم قبول میشدم روان

سهمیه هم نداشتم فقط سهمیه ی منطقه یکم بود