2777
2789

خیلی حالم بده ☹

هیچ جوره با ریاضی کنار نمیام 

نشستم چند تا فیلم از الا دیدم 

احساس میکنم هیچی یاد نگرفتم 

کل انرژیم رفت از ساعت ۷ بلند شدم پر انرژی براش وقت بزارم مثلا 😭😭😭

شما چحوری میخوندین ریاضی رو

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

من ریاضی سه تا سوال زدم فکر کنم سه تاشم درست بود یادم نمیاد چند زدم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

من اقتصاد و درصد بالا زدم

ریاضی رو زیاد درصد بالا نزدم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ریاضی سه تا سوال زدم فکر کنم سه تاشم درست بود یادم نمیاد چند زدم

۱۲ درصد 

رو همه مباحثش وقت گذاشتین یا نه؟

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

ارزش داره وقت بذاری پاش

من کلا کلاس تست اینا نرفتم وقت کم اوردم ۲۰درصد زدم فکر کنم

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بجای ریاضی، درسای دیگه‌تو قوی کن، جبرانش کنی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بجای ریاضی، درسای دیگه‌تو قوی کن، جبرانش کنی

اخه زیر گروه ۲ کع میخوام ضریب ریاضیش بالاس 

میگن ۲۰ درصدشم کلی ترازو جابه جا میکنه

۱۲ درصد  رو همه مباحثش وقت گذاشتین یا نه؟

نه مباحثای خیلی سخت که یادم نمیاد چی بود دقیقا رو سعی میکردم تا حدی یاد بگیرم وگرنه بیشتر تستای اسان حل میکردم که بتونم توی کنکور هر طور شده جواب بدم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

سلام 

من انسانی نیستم 

اما ببینید درس ریاضی کاملا مفهومی هستش تا فرمول درک نشه نمیشه کاری کرد 

اول از همه اگر منابع کمک آموزشی دارین سعی کنین منابع آسون و از پایه برای این درستون انتخاب کنید 

کتاب رسمی هم همون کتاب مدرسه هم خوبه و تقریبا اروم آروم توضیح میده با تمارین ساده 

ببینید من منابع فیلمی زیادی نمی‌شناسم اما الا خوبه و ببینید یه بار با دقت ببینید و تا چند روز خیلی کم مرور کنید 

دروس ریاضی حوری هست که با مرور زمان خود ذهن آروم آروم درکش می‌کنه و مثلا سوالی که امروز نمیتونید جواب بدید یهو فردا یا پس فردا انگار خود ذهن حل می‌کنه و درس می‌فهمه جواب میده 

امید وارم براتون مفید بوده باشه 

اگر سوالی بازم داشتید در خدمتم 

موفق باشید 

اخه زیر گروه ۲ کع میخوام ضریب ریاضیش بالاس  میگن ۲۰ درصدشم کلی ترازو جابه جا میکنه

خب کلاس برو عزیزم 

اینجوری شاید بهتر متوجه شدی 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
سلام  من انسانی نیستم  اما ببینید درس ریاضی کاملا مفهومی هستش تا فرمول درک نشه نمیشه کار ...

ممنون از راهنمایی تون 

بسیار مفید بود ،درسته فک میکنم یکم عجول وبی حوصله هستم