2777
2789
عنوان

باردارم.خیلی خستم.یه لحظه میاین؟

470 بازدید | 17 پست

ماه ۷بارداریم.یه دختره ۳سالو نیم هم دارم وقتی دخترم ۲سالش بود من یک روز نبود به شوهرم بگم ما که یه بچه دیگه هم میخوایم تا قبل از بارداری بعدیم بیا اتاق بچه رو جدا کنیم (چون دخترمم به شدت وابسته بود)هی پشت گوش انداخت ومحل نذاشت تا رسیدیم به الان...۱ماه پیش اتاق دخترمو جدا کردم اولش خوب میخوابید ولی دو هفته س حتی دستشوییم داشته باشه میشینه واسه خودش تو هال گریه میکنه..یا یهو میاد دم اتاق ما جیغ وگریه...دقیقا تا صبح نزدیک ۵باری بیدار میشه شرطی شده به شدت‌.علاوه بر اون خودمم تا صبح چندین بار بیدار میشم برم دستشویی اوضاعی دارم فرداش به شدت کسل وبی حوصلم.شوهرمم اصلا کمک نمیکنه اصلا تازه سر شب یه انتقادم بهش کردم قهر کرده رفته تو هال خوابیده 

منم واقعا دارم کم میارم.اصلا دلم میخواد برم تو یه جزیره بی آب وعلف یکم خودم باشم بخدا خسته شدم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه تقویت شده و تکرار کرده رفتارشو . چند بار بی توجهی کنید ok میشه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من کامل میدونم اشتباه کردم جاپسربزرگم وجدا نکردم ازاول همسرم مخالف بودبه شدت الانم یه پسریکماه دارم پسربزرگم کنارم خودم میخوابه چون گفتیم تاثیرمیزاره توروحیه اش کم کم دارم باهاش حرف میزنم جاشوجداکنم .شماهم دخترتون خیلی کوچیک بزارید کنارخودتون بخوابه

عزیزم خب صبر کن بچه دومیت هم به دنیا بیاد اونوقت جداشون کن چون همو دارن دیگه راحت میخوابن و اذیت میکنن.ولی صبر زیاد میخواد😓

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
آخه دومی رو برای چی اوردی الان

به اصرار خود همسر😐

من اولش اصلا نمیخواستم الان دوستش دارم تکون میخوره دلم واسش میره

ولی شوهرمو دلم میخواد خفه کنم الان😒

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

خب سه سالو نیم سن حساسیه 

شمام یدفه اقدام کردی برا جداکردنش‌..ب بچه سخت نگیر اون گناهی نداره

کاش اول همه چیو رو به راه میکردین بعد برا بچه دوم اقدام میکردین ک هم خودتون اذیت نشین هم بچتون

الانم بخاطر بارداری و هورموناش حساس شدی و بهم ریختی  فقط هوای اون یدونه بچتو داشته باش گناه داره

وااااا🙁 
عزیزم خب صبر کن بچه دومیت هم به دنیا بیاد اونوقت جداشون کن چوم همو دارن دیگه راحت میخوابن و اذیت میک ...

درسته ولی ببین به من میچسبه هنوزم دستشو باید بکنه تو سینم تا بخوابه 

عزیزم..اشکال ندارن فعلا جدا نکن با فاصله بخوابونم..اینجوری آسیب روحی میبینن..نی نی هم دنیا بیاد بدتر ...

راس میگه بچه دومت ب ددپنیا بیاد

اولیه فک میکنه دیگ دوسش نداری  که اونو تنهایی تو اتاق میخوابونی و نی نی رو پیش خودت میخوابونی

همون همتون تو هال بخوابین و راحت🤗

خب سه سالو نیم سن حساسیه  شمام یدفه اقدام کردی برا جداکردنش‌..ب بچه سخت نگیر اون گناهی نداره ...

نه یکهویی جدا نکردم اتاقشو تا یک متر یک متر دورش کردم

تااااا شد ۱ماه پیش دیگه خوابیدتو اتاقش

میگم من خیلی میگفتم حداقل تا قبل باردار شدنم باید تکلیفمو معلوم کنم

درسته ولی ببین به من میچسبه هنوزم دستشو باید بکنه تو سینم تا بخوابه 

خیلی وابسته بهت هست سخته

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
2810