2777
2789
عنوان

نوزادم تو خواب یادش میره نفس بکشه چیکار کنم طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی میخابه اینجوری میشه ها  وقتی بیداره طبیعیه همه چی

احتمالا رفلاکس پنهان داره درهرصورت باید بری دکتر حتما فردا برو تنفس یاد رفتنی نیست غریزی هست فوت هم نکن دیگه کار درستی نیست

عزیزم وقتی میخابه اینجوری میشه ها  وقتی بیداره طبیعیه همه چی

چی بگم والا بچه منم هی تو خواب انگار نفسش میره انگار زور میزنه نفس بکشه پیشونیشو ماساژ میدم به حالت اول بر میگرده البته روزای اول اونطوری منم تا ۴۰ شب پلک رو هم نمیزاشتم از ترس الان بهتره خدارو شکر دیگه فوت نکن عادت میکنه 

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 

عزیزم تاپیک های قبلیتو که خوندم گفته بودی بچت سرماخوررده شاید از اون دماغش گرفته 

حتما ببرش دکتر تا ببینتش

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

راستی ساناز خونه خودتی یا مامانت کی ازت مراقبت میکنه

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
چی بگم والا بچه منم هی تو خواب انگار نفسش میره انگار زور میزنه نفس بکشه پیشونیشو ماساژ میدم به حالت ...

بگو دیگه طبیعیه😑اینم دقیقا اینجوری میشه پس منم پیشونیشو ماساژ میدم

دماغش بازه عزیزم ولی بازم میبرم دکتر مرسی

حالا شاید اون بچست 

شوهر منم وقتی بیداره مشکلی نداره ولی وقتی میخوابه بینیش بسته میشه و اسپری استفاده میکنه و بیشترم دیگه عادت کرده با. دهانش نفس میکشه 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
2810