2777
2789
من اوایل فقط بهار بود ولی الان ی سال و نیمه چهار فصله شده خیلی اذیتم میکرد من صدامم عوض شده تو دماغی ...

اووو  پس وضعت بدترازمنه منم اوایل فقط مرداد بعدشهریورهم اضافه شد وسال بعدتیر واین اواخرمهرماه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اووو  پس وضعت بدترازمنه منم اوایل فقط مرداد بعدشهریورهم اضافه شد وسال بعدتیر واین اواخرمهرماه

اره فقط صدامو نمیدونم چیکار کنم اصلا دوس ندارم تلفنی حرف بزنم یا ویس بدم

این جهان کوه است و فعل ما ندا
پس متخصص طب سنتی خوب برین شایدبراساس مزاجشون درمان بدن

باید بگم باز بره قبلا رفت بهش چای ترش داد با یه چیز دیگه دم می‌کرد می‌خورد اما اثری نداشت 

خدایا شکرت 🙏🏻

البته اسی جان من چندسالی بودحجامت می کردم جواب نمی گرفتم تااینکه اینجا خوندم یکی گفته بودبادوبارحجامت خوب شدم امتحان کردم بادوبارحجامت درسال خوب شدم خداروشکرطبق روزهایی که تو نت سفارش بیشترشده  ویه چیز دیگه اینکه هرسال این دوبارحجامت روداشته باشی خیلی خوبه اگه طبعت سردنیست حجامت برای طبع سردخوب نیست

آزمیکس استفاده میکنم برای بینی راضیم

ممنون عزیزم منم مدتیه آزمیکس استفاده میکنم عوارض نداره؟ 

شما آلرژیت فصلیه یا مثل من داعمی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)