2777
2789
سلام مامانای شهریوری خوردن عسل و زعفرون تو سه ماه اول ممنوعه . بادام زمینی هم در کل بارداری ممنوعه. تو هفته های اول بادوم درختی توصیه میشه تقریبا همون خاصیت فولیک اسید رو داره
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خوردن این غذاها در بارداری بپرهیزید تن ماهی و غذاهای کنسروی غذاهای پرچرب گوشت قرمز بیش از یکبار در هفته شیرینی جات ترشی جات شور ها و نمک کله پاچه سوسیس و کالباس ماهی های دریایی لبنیات غیر پاستوریزه تخم مرغ که کاملا نپخته باشه
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
در عوض خوردن سبزیجات خام غذاهای آب پز و کم نمک سالاد گوشت مرغ و گوشت بوقلمون شیر پاستوریزه میوه ها مغزها به اندازه 10 تا در روز مثل گردو و فندق و بادام توت خشک و انجیر خشک آلو قیصی خرما توصیه میشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1068144سلام دوستای گلم بااجازتون کارام رو حراج زدم اگه دوست داشتین سر بزنین. در خدمتم
هیچی نداشته باشیم/ فقط راست بگیم/ حلال و حروم رعایت کنیم/ کمک کنیم به هم/ دلسوز هم باشیم/ که خدا دوستمون داشته باشه.* درج آگهی رایگان محصولات کودک و سیسمونی در نی نی آگهی
سلام ممنم تو هفته ۹ هستم امروزمیرم سونوی ضربان قلب اسمم سارا ست و یه پسر ۴و نیم ساله هم ارم خوشبختم از آشناییتون
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
کسی دکتر خوب تو بیمارستان دولتی سراغ داره؟ کدوم یکی از بیمارستان های دولتی بهترن؟
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
وااااای سلام عزیزم منم خوشحالم