2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه هاتون در 3 سالگی ...........

| مشاهده متن کامل بحث + 71306 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریشاد جون البته قد پسرت بد نیست اما نسبت به موقع تولدش میتونست بیشتر رشد کنه .............. از تقویت هایی مثل شربت روی و غذاهای کلسیم دار مثل پای مرغ و اب قلم و شیر و ماست و کشک بیشتر براش استفاده کن .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
مرسی آتنا جون. شربت زینک بهش میدم اگه ندم که اصلا غذا نمیخوره کلا بد غذاس وهرچیزی نمیخوره متاسفانه چون تپله تا میبرمش دکتر میگن معلوم تغذیش خوب بوده ولی منکه مادرشم میبینم براچی تپله وزن تولدش خیلی بالا بود. شاید ویتامین دی اش پایین باشه چون اصلا توافتاب نمیریم وویتامین د خودمم خیلی زیر نرماله حالا باید ببرمش دکتر
شرلی جون چند نوع شربت روی داریم . فکر کنم نوع خارجیش زینک پلاس هست که علاوه بر روی چیزای دیگه ای هم داره ....... ایرانیش مستر زینک هست .......... که فقط همون روی رو داره .... من مارک های دیگه ای رو هم داروخانه دیدم ...........فکر کنم بدون مشورت پزشک هم بتونی بدی . اما برای اینکه خیالت راحت بشه میخوای به دکترتم بگو .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
من شنیدم که روی زیاد باعث جلو انداختن بلوغ بچه ها میشه و در واقع بلوغ زودرس میاره .. از خیلی ها هم شنیدم که باید بین هر شیشه شربت فاصله چند ماهه انداخته بشه.. حالا نمیدونم موثقه یا نه
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
سلام.دختر من اسفند سه سالش میشه.وزنس ۱۵ و قدش ۹۳.متاسفانه به زینم حساسیت داره و هر وقت میخوره دچار یبوست شدید میشه.الان از ترسم هفته ای یک یا دوبار میدم.شیر و ماست کم میخوره ولی با غذاش دوغ میخوره.
2810