2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه هاتون در 3 سالگی ...........

| مشاهده متن کامل بحث + 71306 بازدید | 149 پست
وااای خواهر زاده من کوتاهههه که 😥 دو ماه دیگه سه سالش میشه من خیلییی ب قدش حساسممم چیکار کنممم😱
[smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley][smiley]s/sm_44.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساجده جون شربت روی و کلسیم کلا غذاهایی که حاوی کلسیم هستن مثل شیر ماست کشک .........پای مرغ . اب قلم . برای رشد قد خوب هستش ........ البته ارث هم عامل مهمییه .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
مامان کیان جون .......... پسرت دقیقا همسن دختر منه ................. خوبه پس قد و وزنش خیلی عالیه .... مامان کیان جون شما همونی نبودی که تو تاپیک وزنگیزری قاصدک بودی .
مامان مرجان جون ............ دختر منم دقیقا تو شرایط قد و وزنی دختر شماست ... وکاملا رو نمودار رشدش نرماله و خوب داره بالا میره .... اما ظاهرش لاغر نشون میده ...
واااای تو رو خدا الان من باید خودمو بکشم چون پسر من از همه همسناش ریزتره آخر ماه سه سالش تموم میشه با وزن 12 و قد 92-93 دارم دق میکنم تنها دلخوشیم اینه بچه ام سالم و شاده خداروشکر یکشنبه میبرمش دکتر برای معاینات سه سالگیش..دکتر دعوام میکنه