سس_خرسی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 1341 عنوان بچههههه هاا کنکورییی لطفااا کارتون دارممم 312 بازدید | 34 پست واسه زبان لایتنر بهتره یا تیک ایت بعد اگه تیک ایت بخوام بخرم از فروشگاه ها و لوازم تحریری ها میشه دیگه ؟ دارند بنظرتون ؟ یا برم از گاج سفارش بدم ؟ 1400/07/05 | 17:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوممم_موفققق عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 10322 والا من این چیزا رو نمی دونم خودم میشینم می خونم باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
sareeeeen عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7299 همین ک شهاب اناری نمیخری بهت تبریک میگمدو سال نشستم پای کتابش هیچی نفهمیدم🥴 اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
سس_خرسی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 1341 والا من این چیزا رو نمی دونم خودم میشینم می خونم من خیلی ضعیفه لغاتم مشاورم گف لایتنر زنداییم گف تیک ایت بگیر
sareeeeen عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7299 اگه میشه ب تاپیک آخرم سر بزنید اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید اجرتون با این اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
sareeeeen عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7299 اگه میشه ب تاپیک آخرم سر بزنید اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید اجرتون با این اجرتون با خدا اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
سس_خرسی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 1341 همین ک شهاب اناری نمیخری بهت تبریک میگم دو سال نشستم پای کتابش هیچی نفهمیدم🥴 شهاب اناری دارم اتفاقا
خانوممم_موفققق عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 10322 من خیلی ضعیفه لغاتم مشاورم گف لایتنر زنداییم گف تیک ایت بگیر بزن گوگل نگاه کن ببین کدومش بهتره و بهت بیشتر کمک می کنه باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
sareeeeen عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7299 اگه میشه ب تاپیک آخرم سر بزنید اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید اجرتون با این اشتباه تایپیم رو ببخشید اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
رزاجون عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 3020 همین ک شهاب اناری نمیخری بهت تبریک میگم دو سال نشستم پای کتابش هیچی نفهمیدم🥴 البته این که ایشون گفتن فقط برای حفظ لغت هستش ربطی به آموزش گرامر و بقیه چیزا و کتاب شهاب اناری نداره جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
sareeeeen عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7299 شهاب اناری دارم اتفاقا چیزی متوجه میشی ازش؟ 😣😅 اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏