2777
2789
مامان بابام میخوان باهام بیان اونجا خونه بگیریم نمیشه هی جابه جا کنم

اها. ولی میشه ها 

ما دختر آشنامون زاهدان یا تبریز دانشگاه پزشکی میخوند.بعد انتقال داده شد شیراز .

بعد دوستِ دوستم هم معدلشوخیلی بالا برد ولی یه رشته دیگه بود اونم انتقال دادن جایی دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهران هم واس ازاد بودنش دوست داشتم حس میکنم شیراز شهر سنتی هستش 

شوخی می کنی یا جدی می گی؟😐پزشکی شیراز کمه؟ بعد من شنیدم قرتی تر از دانشجوهای پزشکی شیراز نیست بعد شیرازیا سنتی ان؟ شوخی نکن مگه یزده😅

خانم دکتر شما دهم چطوری میخوندید من دهمم میخوام از الان برای کنکور بخونم فقط باید از کتاب خوب بخونم و دروس اختصاصیمو تست بزنم؟ 

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎
شوخی می کنی یا جدی می گی؟😐پزشکی شیراز کمه؟ بعد من شنیدم قرتی تر از دانشجوهای پزشکی شیراز نیست بعد ش ...

البته من تاحالا شیراز نرفتم

امکاناتش تهران و بهشتی بیشتره

یکی از دوستام  تهران قبول شد

مگ ما چن تا تست فرقمون بود:)💔

بیو زده بود دانشجو پزشکی دانشگاه تهران

بغض کردما

مگ من چی از اون کم داشتم

البته من تاحالا شیراز نرفتم امکاناتش تهران و بهشتی بیشتره یکی از دوستام  تهران قبول شد مگ ما ...

منم تهران قبول شدم ولی سرنوشت خوبی در انتظارم نبود گیر آدمهای بد افتادم. جوجه رو آخر پاییز میشمارن. اگه بلد باشی خوب زندگی کنی همه جا میشه

بعدا تخصصتو جای دیگه بگیر 

ازونایی که خودتو مقایسه می کنی ها...نکن 

خانم دکتر شما دهم چطوری میخوندید من دهمم میخوام از الان برای کنکور بخونم فقط باید از کتاب خوب بخونم ...

تجربه نشون میده سال دیگ میای میگی دهم نخوندم😂

من یازدهم شروع کردم

از دهم هرچقدر توان داری بخون ورزش کن 

زیاد فشار نیار

من دهم صفر بودم😂

اره خب مجازی بود تقلبا هم زیااد ماز ثبت نام کردم هرچی گیرم میومد میزدم

برای زیست خیلی سبز جامع خریدم منبع دوم میخوام ای کیو گاج بزنم و ریاضی باتوجه به اینکه امسال سخت بود خیلی سبز شما زدی یا مهرو ماه؟🌷🌷

منم تهران قبول شدم ولی سرنوشت خوبی در انتظارم نبود گیر آدمهای بد افتادم. جوجه رو آخر پاییز میشمارن. ...

تخصص قصد ایران موندن ندارم

وی کتاب زبانشو از روز اعلام نتایج اولیه باز کرده:)😂