2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست
سلام به همه مامانا و نی نی های گلشون . یاسی خوشگله که جیگرشو برم من با اون پرچم گرفتنش. خدا حفظش کنه . ببوسش از طرف من. انشااله که تعطیلات به همه خوش گذشته باشه . من که جمعه رفته بودم مولودی خیلی خوش گذشت جای همتون خالی بود
نسرین جون خوبی بردیای گلت چطوره بهتره شکرخدا. باشه حتما عکس میذارم الان تو کامپیوتر عکس باحجاب ندارم .دراولین فرصت میذارم. من دوست دارم صورت زیبای تورو هم ببینم . کلا دوست دارم چهره همه مامانا رو ببینم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوروش هم دالی بازی رو خیلی دوست دارم. توپ بازی می کنه . هرجی دستش بدی پرت می کنه. با اسباب بازی هاش هم دوست داره بازی کنه . یک وقت هایی هم اصلا به اونا کار نداره با چیزهای دیگه دوست داره بازی کنه تلفن .موبایل کنترل تلویزیون. قاشق و بشقاب ...... خودتون که بهتر میدونید.
کوروش هم زرده تخم مرغ دوست نداره نمی خوره منم دیگه بهش ندادم .
مریم کسری از 3 ماهگی غریبی می کرد من با مادر شوشو 1 جا میشینم وقتی خواهر شوشوها می آمدن کسری گریه می کر د

هر غریبه ای که می دید عکس العمل نشون می داد رفته رفته خیلی بهتر شده

وقتی به دکترش گفتم گفت بچه های باهوش غریبی می کنن چون حس تشخیص و زود کشف کردن