2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501219 بازدید | 17214 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

(مامان آرمان)مریم نمیتونم کارمو ول کنم... من 14 سال سابقه کار دارم... تازه رسمی شدم... حیفم میاد... به حقوقم هم خیلی احتیاج دارم.. کلی قسط داریم که نگو... اگه مامانم تا عید نگه داره ... احتمالاً بعد از عید بزارمش مهدکودک...
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
مهدیه جونم

خودت رو ناراحت نکن.

مطمئن باش خداوند بهترین راه رو پیش پات می ذاره.

از مامان خواهش کن .

تا عید چیزی نمونده.

کارت حیفه.

کلی زحمت کشیدی عزیزم.

اگه مرخصی بدون حقوق بهت می دن می تونی 6 ماه بگیری و خیالت راحت میشه.

اگه هم نشد ان شاالله تا بعد از عید همه چیز درست میشه.

توکلت به خدا باشه.
اگر خودم بخواهم ، پیروزی در هر کاری ممکن است.
خواهش می کنم بهار جون.دستتم درد نکنه.اگه مامانا موافقند که خیلی بهتره.من خودم گاهی اوقات که با موبایل وصل میشم به نت نمی تونم به تایپیکمون بیام.از بس سنگین.

مرجان جون سلام خوبی خواهر؟مطالبت خیلی جابه و خوندنی هستند.خیلی دلنم می خاد فرصت کنم و بخونم.اما نمی شه.اینا رو از جایی سرچ می کنی؟سایت مخصوصی داره؟یا هر کدوم رو از یه جا.اونوقت خودت می رسی همه اش رو بخونی؟
سلام مریم جوووووووون

آرمان گلم چطوره؟

قربووووووووووووونت

لطف داری گلم

من سرچ می کنم.

از جاهای مختلف

بعضی از مطالبش که مربوط به آینده نی نی ها میشه رو save می کنم.

بقیه اش رو که مربوط به الان میشه می خونم و ازش استفاده می کنم.

برخی از مطالب رو که برای من مناسب نیست فکر می کنم شاید برای بعضی ها مناسب باشه و می ذارم.

مثلا مطالب مربوط به آلرژی و ...
مرسی مرجان جون.... باورت نمیشه اینقدر دلم گرفته که نگو...
بهار جون من بعد از 6 ماهگی ریحانه ... 2 ماه مرخصی گرفتم...
الان پرسیدم گفتن مرخصی بدون حقوق فقط با مجوز وزیر میشه...
تازه اگه موافقت کنه... که خیلی بعید به نظر میرسه.
الان داشتم با یکی از دوستام مشورت میکردم.. .یک مهد روبروی خونه مونه .. بعد از ظهر میرم ببینم ... شاید خدا خواست و مهد خوب بود و ریحانه دوست داشت...
اگه ببینم دوست داره میزارمش مهد... اینجوری خودمم هم راحت ترم...

وقت اذانه... خواهشاً برام دعا کنید....
التماسسسسسس دعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خیر از همتون
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
سلام منم مامان خرداد هستم تایپیک جدید هم مبارک تایپیک قبلی خیلی شلوغ بود من چند بار اومدم ولی هیچ کس باهام دوست نشد
امیدوارم اینجا دیگه باهام دوست بشید اینم اطلاعات دخترکم
آویسا 18 خرداد وزن تولد 2800 وزن فعلی 8500 قد 73 هنوز چهار دست وپا نمیره سینه خیز میره 2تا دندون پایین دراورده
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
سلام مامان آویسا جون

به تاپیک مامانای خرداد 90 خوش اومدی.

مامانای خرداد 90 همگی دوست دارند که با شما دوست بشن.

آخه همه ما عاشق دوستان جدید هستیم.

خوشحالیم که با ما هستی.
2810