2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بچه اولتون ربطی به بچه دومتون نداره اون یه ادم دیگه بود این یه ادم دیگه به خدا توکل کن ونگران نباش مادر باید همزمان که دلسوزه قوی باشه .گریه و زاری فقط اوضاع رو بدتر میکنه به خدا توکل کن وپیگیر باش ان شالله که چیزی نیست

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
واقعا تونت میخونم خیلی چیزا خطزناکی نوشته 

دکتر بمن گفته بود احتمال اینکه بچت نمونه هست واینم بگم تو این دوسال هزار بار مردم وزنده شدم تا بچم خوب شد البته فقط لطف پروردگار بود وبس 

ولی می‌خوام بگم ۵میلی خیلی جزیی هس الکی بزرگ نکن 

ببرش دکتر کلیه و مجاری ادراری اونم از بین می‌ره خیالت راحت

من از قیدت نمیخواهم رهایی
الان بچتون خوبه چطور درمان شد

همون ختنه کردم. چن باری هم ازش سنو گرفتم اخریش رنگی بود ک دکتر گف نگران نباش..شمام از همین الان برو دکتر متخصص کلیه اطفال ...ک بچه اذیت نشع .من اولاش هی میبردم دکتر اطفال معمولی کلی اذیت شدیم

نکفتن دلیلش چیه.اخه پسر منم داشت خفیف.بعد شنیدم ک بخاطر قرص کلسیومه ک تو بارداری مصرف میشه .الانم با ...

من از بهترین دکتر ایران پرسیدم علت چی می‌تونه باشه گفت معلوم نیس تو اکثرا جنین ها اتفاق می‌افته ب کلسیم واینا ربط ندارد 

من از قیدت نمیخواهم رهایی
واقعا تونت میخونم خیلی چیزا خطزناکی نوشته 

عزیزم نت امثال منو تو هستن فوق تخصص که نمیاد بنویسه همشم چرتو پرته فقط چیزایی که تو تکسای پزشکی نوشته قابل اعتماد هستن.واونارو هم دکترا میدونن فقط.

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........