2777
2789
طاقت دوریت را ندارم، کمی آهسته تر قدم بگذار، بگذار تا بتوانم به خودم بفهمانم که دخترک کوچک من راهی ر ...

😭😭😭😭

بچه من پسره... دلم گرفت شعرتو خوندم. من اتفاقا مشتاق بودم بره مدرسه تا با دوستاش بازی کنه و درس بخونه و ..‌ حتی شده چندساعتی از دست غرغرهای مادر و پدرش که ما باشیم راحت بشه و بچگی کنه... هرچند

خیلی ذوق داشتم شبش خوابم نمیبرد

قرار بود یه بادکنک و دسته گل بگیرم برم مدرسه جشنمون بود بلاخره وقتش بود برم مدرسه خوشحال بودم که میرم خوشحال بودم که بزرگ شدم

روزی که رفتم میگفتم هنوز خیلی باید درس بخونم تا تموم شه ناغافل از اینکه زمان مثل برگ و باد میگذره

تک تک لحظه هارو یادمه، عجیب دلتنگ اون روزام

دلتنگ اون حال و هوا، شور و شوق و منم که مینویسم از خاطره ای که 11سال ازش گذشت و الان سال اخرمه:) 

عزیزم انشالله موفق باشه حس همه مادراس چون وابسته هستین

مادر منم مثل شما بود

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭 بچه من پسره... دلم گرفت شعرتو خوندم. من اتفاقا مشتاق بودم بره مدرسه تا با دوستاش بازی کنه ...

عزیزم، ببخشید. منم خیلی دوست داشتم حضوری باشه، چون می‌ره کیف میکنه، اما الان باید مجازی برن، تازه کلاسشون ۴۴ نفره، نمی‌دونم آخرو عاقبتشون چی میشه

❤️
دختر منم اولی هست بچم زود بزرگ شده ماشاالله اما من دلم میخواست بزرگ شه زود گذشت الهی شکرت .... منم ح ...

من اصلا نمیخام بزرگ شه، دوست دارم تو همین سن بمونه، از سن بلوغ وحشت دارم

❤️
خیلی ذوق داشتم شبش خوابم نمیبرد قرار بود یه بادکنک و دسته گل بگیرم برم مدرسه جشنمون بود بلاخره وقتش ...

عزیزم،چ قشنگ نوشتی. منم یادمه مامانم روز جشن شکوفه ها خواب موند و من ب مدرسه نرسیدم😅

❤️
خیلی ذوق داشتم شبش خوابم نمیبرد قرار بود یه بادکنک و دسته گل بگیرم برم مدرسه جشنمون بود بلاخره وقتش ...

منم سال اخرم😢کاش امسال ک سال اخرم خیلی بهترین سال مدرسه باشه ولی من ک از ی جا ب بعد تو مدرسه تنهایی کشیدم ققط خاطزه های بد ــ تمیگم خاطرع های خیلی خوبم داشتم ولی چن سال اخر خوب نبود اللن میترسم سال اخرم و ننیخوام دیگ اخرین چسزی ک از مدرسه یادم میمرنه بد باشه دعا کن بران😢

💜Army 

من امروز دخترم رو بردم جشن شکوفه ها مدرسه شون تو صف ک وایساده بود اون خوشحال بود و بازی میکرد من اشک از چشمام یهو ریخت بغض گلوم رو گرفته بود نمی‌دونم چرا اینجور شدم مثل اینکه ی تیکه ای از قلبم رو کندن اصلا ی حالی بودم ولی اون خوشحال بود

عزیزم،چ قشنگ نوشتی. منم یادمه مامانم روز جشن شکوفه ها خواب موند و من ب مدرسه نرسیدم😅

😂چه خوب حالا گریه نکردین

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪