وای وای ببینید چی میخوام براتون بیارم😍😍😍شکلات خونگی با ارده و عسل😋😋😋😋تازه از نوع نارگیلی و بدوون شکر
برای خوشگلیشم میتونیدد با شکلات تزئینش کنید
هم با قالب میتونید درست کنید هم بدون قالب
دوست دارید آموزششو بزارم؟؟🤍😜
تعداد رای : 71
نظرسنجی
بذار دوستش دارم😍
61
85%
نذار دوست ندارم🙁
10
14%
من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂 باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن برن خونه 💃😀 😂 میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه شمالو ترجیح داد تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂 باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن برن خونه 💃😀 😂 میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه شمالو ترجیح داد تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
ویدیو رو امروز ادیت بزنم🙄بعد بزارم براتون❤یا اگ شد تا شب حتما میزارم همتونو تگ میکنم🌈🥰
اول خامه و رو با همزن هم میزنیم بعد پودر نارگیل رو اضافه میکنیم قاطی میکنیم بعد به هر شکلی که دوست داری درش بیارن بزار داخل سینی توی یخچال بعد شکلات بنماری کن شیرینی ها بیار بزن داخلش با هر چی دوست داری روش رو تزیین کن 😉😁😍