2777
2789
عنوان

شکلات نارگیلی خونگی اونم بدون شکر دوست داریدد😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 79 پست
آخ بگودستورشودلم آب شد

چشم فردا براتون میزارم تگتون میکنم😍

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی دغم نده بذار😅😅😅😅😅 😋😋😋😋😋😋😋😋

چشمم تا فردا ویدیوشو ادیت میزنم میزارم🤤😁🤍خیلیم راحته

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
چشم فردا براتون میزارم تگتون میکنم😍

من را نیز

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

عزیزم میشه منم تگ کنی؟ مرسی

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
عزیزم میشه منم تگ کنی؟ مرسی

چشم

من بلدم بگم 😌😉😁؟ 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺