2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300772 بازدید | 28465 پست

سلام البالو جان 

گلم من امروز موهام کراپروتئینه کردم گفت تا س روز اب نرسه بهشون 

ولی دخترم بردم حموم ی کاسه اب ریخت رو‌موهام دیگه ی اب ب موهام گرفتم یعنی الان موادشون میره ؟

اینم بگم یه ساعت بعد از اینکه اومدم خونه این اتفاق افتاد الان خیلی نگرانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اجازه از اسی اگه میشه یه سر بیاین تاپیک دو تا مونده به آخریم صفحه آخرش راه حل بدین بهم دعاتون میکنم واقعا تو بد شرایطی گیر کردم😢

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13107462/%d8%a8%d9%82%d9%84-%d8%af%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%85-%d8%a8%d9%87%d9%85-%da%af%d9%81%d8%aa-%d8%a8%d9%88-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85

آلبالو جان خوبی عزیزم

به توصیه استاد آلبالو موهای مشکی شدمو دکوپاژ کردم و رنگ ۸دودی و ۷ زیتونی گذاشتم رو ریشهام که طبیعی بود 

تقریبی یدست شد یبار دیگه ام بعد سه هفته رنگ تکرار کردم کامل یکدست شد 

حالا اگر بخوام یکی دو درجه قهوه ایشو روشن تر کنم بدون دکلره و دکوپاژ چه شمارهایی بزنم؟ 

در ضمن ترکیبی که بهم گفتی همون دودی و زیتونی یه قهوه ای با تن قرمزی خخخخخخیلی کمی بهم دادو رنگش قشنگه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
آلبالو جان خوبی عزیزم به توصیه استاد آلبالو موهای مشکی شدمو دکوپاژ کردم و رنگ ۸دودی و ۷ زیتونی گذاش ...

مرسی عزیز

روی موی مشکی دکلره معمولا به پایه بالا نمیرسه که از رنگ شماره ۸ بشه استفاده کرد

نمیدونم دقیق چی بوده شرایط موهات ولی الان دیگه رنگ نکن ، وقتی دکلره داری دکلره باید بره بالا تا رنگ روشن بشه استفاده کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام آلبالو جان خوبین؟

یک راهنمایی میخواستم ازتون.

من جنس موهام نازک و خیلی دیر رنگ هست و هر وقت رنگ کردم رنگ قهوه ای میشه که به مرور زمان تیره تر میشه، فقط یکبار آرایشگر رنگ ترکیبی به موهام زد  موهام تا حدودی بلوند شد، دکلره هم چون ریزش مو دارم انجام ندادم.

الان دو ماه پیش خودم با رنگ یخی و اکسیدان ۹ موهامو رنگ گردم ک طبق معمول همون قهوه ای شد، میخواستم یک فرمول رنگ بهم معرفی کنید ک موهام تا جایی که بشه روشن بشه.

ممنونم ازتون🌹

سلام آلبالو جان خوبین؟ یک راهنمایی میخواستم ازتون. من جنس موهام نازک و خیلی دیر رنگ هست و هر وقت ر ...

سلام عزیزم

باید زیاد رنگ کنی وقتی شرایط موهات اینجوریه تا به مرور رنگ جا بیفته با یه بار نمیشه

بدون دکلره طیفی از قهوه ای تیره تا روشن رو خواهیم داشت

بیشتر رنگهای سرد یا ترکیب سرد و گرم استفاده کن ، مثلا ترکیب دودی و طبیعی ،، دودی و زیتونی ،،، دودی و خاکستری ،،، خاکستری و آبی و عسلی و .....

شماره رنگها روشن باشه مثلا دودی ۱۰

اکسیدان هم که ۹ درصد

موهایی که دیر رنگ باز میکنن سخت رنگ میپذیرن ، باید کنار اومد یا اذیتشون نکرد یا اینکه مدام رنگ گذاشت و تقویت کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم باید زیاد رنگ کنی وقتی شرایط موهات اینجوریه تا به مرور رنگ جا بیفته با یه بار نمیشه بدو ...

عزیزم منظورتون از طبیعی چه رنگیه؟

از بین این رنگهایی ک گفتید کدومش رنگ روشن تری میده و مو رو به قرمزی نمیزنه؟ 

و اینکه از هر رنگ نصف تیوپ باشه؟

آلبالو جان رنگ کردن زیاد برا مو ضرر نداره؟ من خودم هر وقت رنگ میکنم احساس میکنم تا چند وقت ریزش موهام خیلی کمتر شده.

عزیزم منظورتون از طبیعی چه رنگیه؟  از بین این رنگهایی ک گفتید کدومش رنگ روشن تری میده و مو رو ...

طبیعی یعنی سری n

هر چی شماره رنگ بالاتر باشه رنگ روشن تر درمیاد

رنگهای سرد قرمزی ندارن مثل دودی خاکستری زیتونی با واریاسیون آبی، رنگهای گرم قرمزی دارن ، خود موها هم رنگدونه های قرمز و نارنجی و زرد رو داره

نتیجه رنگ رو جنگ بین رنگ و رنگدونه های خود مو مشخص میکنه ، اگه موها ذاتا رنگدونه زیادی داشته باشه میتونه بروز بده

بله میتونی نصف نصف استفاده کنی. میتونی دوسوم یک سوم استفاده کنی سلیقه ایه ... میتونی مثلا همیشه فقط یه تک رنگ خاکستری با واریاسیون آبی استفاده کنی

رنگ ضرر داره ولی بعضی موها چاره ای ندارن یا باید دکلره بشن یا رنگ که نتیجه مطلوب به دست بیاد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان من میخام موهامو بلوند خاکستری طبیعی کنم ، الان موهامو دکلره کردم پایش باید چند باشه ...

سلام عزیز پایه ۹ بدون زردی .. زردی داشته باشه به سبزی میزنه حتی اگه از شامپو سیلور شامپو بنفش ، مقداری رنگ قرمز داخل رنگ و غیره هم استفاده بشه باز به مرور تغییر میکنه .. این اقدامات در کنار پایه ۹ به بالا جواب میده و مکمله

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم