2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300775 بازدید | 28465 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آلبالو جان، من دفعه پیش رنگ بلوند صدفی و مرواریدی رو ترکیب کردم و زدم ب موهامو (هر دو شماره12) بعد موهام شد یه قهوه ای متوسط که به قرمزی میزنه😢 حالا میخوام دوباره رنگ بزنم که این قرمزی رو از بین ببره چی باید بزنم؟؟؟ ولی دوس ندارم تیره بشه موهام😶

راستی اگر دوباره همون رنگ روشن قبلی رو بزنم چه رنگی بهم تحویل میده؟ بازم ب قرمزی میزنه؟ اخه من خییییلس موی روشن دوس دارم و بهم میاد ولی نمیخوام دکلره کنم ولی این قرمزی الانم خیلی ضایس بقیه بهم میگن انگار حنا زدی😩

سلام آلبالو جان، من دفعه پیش رنگ بلوند صدفی و مرواریدی رو ترکیب کردم و زدم ب موهامو (هر دو شماره12) ...

سلام عزیزم

این رنگها مال دکلره ست روی موی عادی درنمیاد

از رنگ دودی یا خاکستری استفاده کن از این حالت دربیاد ، شماره رنگ هم روشن نباشه متوسط باشه 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم این رنگها مال دکلره ست روی موی عادی درنمیاد از رنگ دودی یا خاکستری استفاده کن از این حا ...

مرسی عزیزم، رنگ مورد نظرم این رنگا نبودن رنگ مورد نظرم رنگ قهوه ای رووووشن بود که به قرمزی یا نارنجی نزنه، یه پیج تو اینستا که اموزش میده گفته بود اینارو بزنید رنگ قهوه ای روشن درمیاد که متاسفانه واسه من شد یه رنگ که به نارنجی و قرمز میزنه.... 

راهی نیست رنگی بزنم که تیره نشه فقط قرمزی و نارنجیش گرفته بشه؟؟؟؟ 

ببین کلا من دلم یه چیز خوووشرنگ میخواد ولی بلد نیستم نمیتونمم برم ارایشگاه ☹️اگر بتونی کمکم کنی کلی دعات میکنم عزیزم چون وااقعا موندم توش دم عیدی😅

مرسی عزیزم، رنگ مورد نظرم این رنگا نبودن رنگ مورد نظرم رنگ قهوه ای رووووشن بود که به قرمزی یا نارنجی ...

اگه رنگ خاصی میخوای دکلره میخواد در غیر اینصورت طیفی از قهوه ای روشن طلایی بلوند میتونی به دست بیاری اونم با گذشت زمان چون طول میکشه رنگدونه های مزاحم خارج بشه ... فقط هم از رنگهای سرد استفاده کن مثل دودی و خاکستری

مثلا میتونی از ترکیب دودی ۹ بژ ۹ و رنگ آبی یا فقط دودی و آبی استفاده کنی اگه میخوای روشن بشه و بره به سمت طلایی و قهوه ای روشن اینا .. ولی خوب زمان میبره با یه بار معمولا نمیشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
با رعایت زمان بندی نه متفاوت نمیشه ولی خوب قبلش تست لازمه

یه تیکه از مورو قبلش تست میکنم.چجوری زمان بندی کنم ؟

بخاطر اینکه چند رنگه اگه مش دربیارم بد نمیشه؟

وقتـی دلـبَر داری باید از بقیه دل بَرداری
یه تیکه از مورو قبلش تست میکنم.چجوری زمان بندی کنم ؟ بخاطر اینکه چند رنگه اگه مش دربیارم بد نمیشه؟

اول قسمتهای تیره تر دکلره زده میشه بعد روشن تر

همه چی باید یکدست بشه حالا دکلره ست زمینه ست ، هر چی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اگه رنگ خاصی میخوای دکلره میخواد در غیر اینصورت طیفی از قهوه ای روشن طلایی بلوند میتونی به دست بیاری ...

ببخشید عزیزم با فاصله 4 روز رنگ بزارم... یعنی مثلا امروز رنگ بزنم بعد دوباره 4 روز دیگه هم رنگو تکرار کنم خوبه یا زمان بیشتری میخواد؟ اخه گفتی زمان میبره... 

ببخشید عزیزم با فاصله 4 روز رنگ بزارم... یعنی مثلا امروز رنگ بزنم بعد دوباره 4 روز دیگه هم رنگو تکرا ...

دو هفته بهتره ولی باز اگه ناچاری میتونی بذاری فقط خیلی موها رو تقویت کن با زرده تخم مرغ روغن نارگیل و ..

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
دو هفته بهتره ولی باز اگه ناچاری میتونی بذاری فقط خیلی موها رو تقویت کن با زرده تخم مرغ روغن نارگیل ...

ببخشید هی پیام میدما😅😅یه سوال دیگم بپزسم😅اون رنگ ابی واقعا تاثیز داره؟اخه تا حالا اصلا استفاده نکردم آبی...یعنی واقعا تاثیرش زیاده تو از بین بردن قرمزی؟؟ 

بعد اینکه شما رنگ زیتونی رو پیشنهاد نمیدین واسه از بین بردن قرمزی؟