2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300783 بازدید | 28465 پست
N7 هم خوبه با اکسیدان شش درصد بهتره ۹ یهو روشنش میکنه ولی باز سلیقه ایه واریاسیون نه ولی اگه با رنگ ...

دودی و شکلاتی با اکسیدان چند درصدبزارم بعد نسبت اکسیدان یک و نیم برابر باشه؟

وقتـی دلـبَر داری باید از بقیه دل بَرداری
N7 هم خوبه با اکسیدان شش درصد بهتره ۹ یهو روشنش میکنه ولی باز سلیقه ایه واریاسیون نه ولی اگه با رنگ ...

دودی و شکلاتی هردو شماره ۵،مقدار مساوی بریزم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دودی رو یه کم بیشتر بریز

مرسی عزیزم.اگه رنگ رو با اکسیدان ۹درصد بزارم بعدش میخوام مش دربیارم و اول با اکسیدان ۹ بعد برای شارژ با ۶درصد دکلره کنم ضرر نداره؟بین رنگ و مش یه روز فاصله میندازم.بار اول ک دکلره کردم برای بار دوم بشورم دکلره رو؟یا فقط پاک کنم و برای شارژ بعدی مو خیس باشه ایرادی نداره؟

اگه تیره متوسطن شش درصد روشنن ۹ درصد

سلام آلبالو جان من میخام خودم موهاما دکلره کنم بعد رنگ شنی ماسه ای یاشنی صحرایی هرکدوم قشنگتر درمیاد بزارم 

لطف میکنی یه راهنمایی بفرمایی بلد نیستم عروسی خواهرمه میخام خوب دربیاد 

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
مرسی عزیزم.اگه رنگ رو با اکسیدان ۹درصد بزارم بعدش میخوام مش دربیارم و اول با اکسیدان ۹ بعد برای شارژ ...

کلا دکلره رو با ۶ درصد پیش ببر یا نهایت تو مراحل بالاتر ترکیب ۶ و ۹

نه نیاز به شستشو نیست با دستمال میتونی پاک کنی

روی موی خیس دکلره نباید کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان من میخام خودم موهاما دکلره کنم بعد رنگ شنی ماسه ای یاشنی صحرایی هرکدوم قشنگتر درمیاد ...

سلام عزیزم

درباره رنگ الان چیزی نمیشه گفت باید اول دکلره بشه ببینی به چه پایه ای بدون آسیب میرسه بعد بر اساس اون تصمیم گیری کنی

هر رنگی پایه خودش رو میخواد

برای این رنگهایی که میخوای پایه ۹ مناسبه

برای دکلره هم اول روی یه تیکه از موها امتحان کن ریتم کار دستت بیاد که موهات چه واکنشی داره .. با پودر سفید و اکسیدان شش درصد ، دو تا نیم ساعت یعنی دو مرحله .. برای هر مرحله هم دکلره تازه درست کن ، نیاز به شستشو هم نیست با دستمال دکلره قبلی رو پاک کن جدید بذار

بعد این مراحل علائم سوختگی رو چک کن مو نباید کش بیاد یا خرد و شکننده باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم درباره رنگ الان چیزی نمیشه گفت باید اول دکلره بشه ببینی به چه پایه ای بدون آسیب میرسه بع ...

ببخشید البالو جان پودر سفید مارک خاصی داره یابگم پودر سفید میخام کافیه 

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
کلا دکلره رو با ۶ درصد پیش ببر یا نهایت تو مراحل بالاتر ترکیب ۶ و ۹ نه نیاز به شستشو نیست با دستمال ...

موهام زیاد گره داره برای اینکه از کلاه دراوردن راحت باشه اتو بکشم قبلش مشکلی نداره؟یا چربش کنم؟قبل رنگساژ مو خیس باشه؟ 

کلا دکلره رو با ۶ درصد پیش ببر یا نهایت تو مراحل بالاتر ترکیب ۶ و ۹ نه نیاز به شستشو نیست با دستمال ...

برای این حجم مو هربار دکلره کردن حدودا چقدر پودر دکلره لازم دارم؟هر پیمانه پودر چند سیسی هست و چندبرابر پودر اکسیدان لازمه؟

برای این حجم مو هربار دکلره کردن حدودا چقدر پودر دکلره لازم دارم؟هر پیمانه پودر چند سیسی هست و چندبر ...

اکسیدان برابر با مقدار پودر

زیاد میخواد هر چی بیشتر بخری بهتره

مارال هم بد نیست خوبه ، مارک زیاده با قیمتهای مختلف ، مهمتر از اون شیوه کار و رعایت نکاته

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم