2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست
رنگ نداشت اصلا

دیگه بعد این اینهمه واریاسیون با هم استفاده نکن

دودی با واریاسیون یا رنگ آبی میتونی استفاده کنی ،  هر دو سرد هستند

رنگت هم کهنه نباشه تاریخ تولیدش

اگه موهات ذاتا خیلی ضخیم و مشکی هست طبیعیه که با یه بار دوبار رنگ نتیجه مطلوب نگیری حتی رنگ سرد چون رنگدونه های خودت غالبه و به تدریج باید خنثی بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز خوبی؟این عکس موهامه قبلا رنگ و مش کردم رنگش n6 بود حالا برای اولین بار میخوام خودم رنگ n6 بزارم و بعد از کلاه مش دربیارم ولی هیچ اطلاعی ندارم ممنون میشم کمکم کنی.اول رنگ n6 با اکسیدان ۹میزارم بعد ک از کلاه دراوردم پودر دکلره با اکسیدان ۱۲درصد رو بزارم باید برای این مو چند پیمانه پودر دکلره بخرم؟

وقتـی دلـبَر داری باید از بقیه دل بَرداری
سلام عزیز خوبی؟این عکس موهامه قبلا رنگ و مش کردم رنگش n6 بود حالا برای اولین بار میخوام خودم رنگ n6 ...

سلام عزیز

اگه از دکلره قبلی چیزی مونده باید برای دکلره مجدد خیلی خیلی احتیاط کرد چون احتمال سوختنشون زیاده و باید دید مقاومت در چه حده و میشه اصلا مواد بهشون زد یا نه باید جداشون کرد

دکلره با اکسیدان ۱۲ یعنی قتل موها ، ۱۲ خیلی قویه و مو شوکه میشه خشک میشه .. اول با پودر سفید و اکسیدان شش درصد کار شروع میشه بعد برای شارژهای بعدی از همین ترکیب یا از پودر آبی و مخلوط ۶ و ۹ درصد استفاده میشه بستگی داره به شرایط مو ،، مو باید چک بشه که اثرات سوختگی نداشته باشه مثل خرد شدن و کش اومدن مو .. لازم باشه از مواد محافظ باید استفاده کرد

بین هر شارژ بیست دقیقه فاصله کافیه ، یعنی بعد بیست دقیقه نیم ساعت از دفعه اول ، شارژ اول انجام میشه

موها باید بسته به حجم مو به طور کامل یا یکی درمیون دوتادرمیون از کلاه دربیان ، و حدفاصل موی بیرون اومده و ریشه فاصله نباشه که حالت زنگ زده پیدا کنه که اگه پیدا کنه اخر کار باید ریشه دوباره لکه گیری بشه با رنگ زمینه

دکلره ریزه کاری زیاد داره 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز اگه از دکلره قبلی چیزی مونده باید برای دکلره مجدد خیلی خیلی احتیاط کرد چون احتمال سوختنشو ...

موهام خیلی ضخیمه مقاومتش زیاده ولی نمیخوام ریسک کنم چون قبلا دکلره شده. میخوام با ۶درصد بزارم یه بار شارژ بشه کافیه؟موهام پره و بلند،پودر دکلره چند پیمانه کافیه؟

موهام خیلی ضخیمه مقاومتش زیاده ولی نمیخوام ریسک کنم چون قبلا دکلره شده. میخوام با ۶درصد بزارم یه بار ...

چیزی قابل پیش بینی نیست نه مقدار پودر نه تعداد دفعات شارژ ، همه چی در حین کار مشخص میشه

هر رنگساژی هم پایه دکلره خودش رو میخواد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
چیزی قابل پیش بینی نیست نه مقدار پودر نه تعداد دفعات شارژ ، همه چی در حین کار مشخص میشه هر رنگساژی ...

میخوام اول مش دربیارم ب هرپایه ای رسید بعد رنگساژ رو انتخاب کنم،میشه اول زمینه رو رنگ نکنم بعد دکلره رنگساژ رو روی کل مو بزارم یا باید اول زمینه رو رنگ کنم؟

میخوام اول مش دربیارم ب هرپایه ای رسید بعد رنگساژ رو انتخاب کنم،میشه اول زمینه رو رنگ نکنم بعد دکلره ...

ممکنه اون رنگساژ مناسب زمینه نباشه و ضمن اینکه زمان رنگ کردن زمینه با رنگساژ فرق داره ... میشه همزمان رنگ و رنگساژ کرد به شرطی که لایه لایه موها جدا بشن تو فویل گذاشته بشن و جدا رنگ بشن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام. خودم میتونم موهامو آمبره کنم؟ تا حالا دکلره و اینا نکردم هیچی بلد نیستم. ولی با استعدادم زودی ...

سلام نه عزیز ، هم اموزش کامل میخواد هم تمرین ، چه خود دکلره چه تکنیک های لایت

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ممکنه اون رنگساژ مناسب زمینه نباشه و ضمن اینکه زمان رنگ کردن زمینه با رنگساژ فرق داره ... میشه همزما ...

خیلی ممنون از جواب دهیتون عزیزم،پس اول زمینه رو رنگ میکنم بعد عکس میدم تا ب کمک شما دکلره دربیارم و رنگساژ رو انتخاب کنم.حالا میخوام زمینه رو رنگ کنم نمیخوام زیاد روشن بشه n7خوبه بزارم؟یا رنگ دیگه ای بزارم خودم زیاد سر درنمیارم بعد رنگ زمینه رو با اکسیدان ۹بزارم؟واریاسیون لازمه یا نه؟

خیلی ممنون از جواب دهیتون عزیزم،پس اول زمینه رو رنگ میکنم بعد عکس میدم تا ب کمک شما دکلره دربیارم و ...

N7 هم خوبه با اکسیدان شش درصد بهتره ۹ یهو روشنش میکنه ولی باز سلیقه ایه واریاسیون نه ولی اگه با رنگ دودی ترکیب بشه بهتره 

دودی و شکلاتی هم بله ترکیب خوبیه طرفدار زیاد داره ، بنفش لازم نیست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم