2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300783 بازدید | 28465 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلیقه ایه عزیزم اگه دوست داری قهوه ای روشن در زمینه ی مشکی رو بذار ... چیز بدی درنمیاد فقط به علاقه ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی گلم

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
زمینه روشن بشه بله لایتها روشن میمونه ... البته نه اینکه همینطوری یه رنگ روشن بذاری ، مثلا کاراملی ب ...

سلام عزیزم یه ترکیب رنگ مو می‌دین برای موهای طبیعی که هایلایت شده هستند هایلایت ها پایه هشت یا نه هستند و زمینه موی مشکی حالا می‌خوام یه ترکیب رنگی بذارم که زمینه قهوه‌ای خوشرنگ بدون تناژ زرد و قرمز بشه و هایلایت ها هم روشن و خوشرنگ بشن ممنون میشم اگر کمک کنید

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود
مرسی از محبتت گلم شماره c8/9.1 دکلره هنوز نکردم ولی پایه ۸یا ۹ خوبه به نظرم

اول دکلره باید انجام بشه بعد بر اساس پایه ی مو رنگ و شماره ی رنگ انتخاب بشه

اگه خود دودی رو میخوای پایه ی بدون زردی رو لازم داره ، اگه فقط ماتیش رو میخوای شمارهc8 برای پایه ی ۹ خوبه ولی برای پایه ی ۸ دوام کمی داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم یه ترکیب رنگ مو می‌دین برای موهای طبیعی که هایلایت شده هستند هایلایت ها پایه هشت یا نه هس ...

سلام عزیز

ترکیب نسکافه ای روشن و خاکستری روشن مثلا شماره ی ۸ و اکسیدان شش درصد .. نسبت رنگها مساوی

وقتی داری همه رو با هم رنگ میکنی لایتها به روشنی الان نمیشه چون زمان رنگ میره بالا تا زمینه هم رنگ بگیره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز ترکیب نسکافه ای روشن و خاکستری روشن مثلا شماره ی ۸ و اکسیدان شش درصد .. نسبت رنگها مساوی ...

یعنی نسکافه ای ۸ با خاکستری۸ و اکسیدان ۶  قاطی کنم و مدت مکث چقدر باشه؟ بعد لایتها باز روشن میشه دیگه بعد از چند بار شستشو درسته؟

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود