2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست
نه خودت کاتالوگ رو نگاه کن 

سلام آلبالو جون خداقوت عزیزم، گلم من میخوام ک هامو شکلاتی کنم با ترکیب ۶ نچرال و ۸ دودی خوب میشه؟ لطفا ترتیب رنگ زدنشو برام بگو باتوجه به اینکه ریشه مشکی سفیدی و رنگ و هایلایت دارم، یه دنیا ممنونم  

عسل طبیعی از ارتفاعات بکر کردستان را مستقیم از زنبوردار با تضمین بخرید asal_talaee_kurdestani@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آلبالو جون خداقوت عزیزم، گلم من میخوام ک هامو شکلاتی کنم با ترکیب ۶ نچرال و ۸ دودی خوب میشه؟ لط ...

سلام عزیزم

اول سفیدی ها رو رنگ بذار ... ولی لایتهات به سمت تیرگی میره چون مدت زمان زیادی رنگ باید بمونه تا زمینه و ریشه رنگ بگیره

ترکیبت مشکلی نداره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم اول سفیدی ها رو رنگ بذار ... ولی لایتهات به سمت تیرگی میره چون مدت زمان زیادی رنگ باید ب ...

دمت گرم  

عسل طبیعی از ارتفاعات بکر کردستان را مستقیم از زنبوردار با تضمین بخرید asal_talaee_kurdestani@

سلام وقت بخیر عزیزم ببخشید مزاحم شدم خواستم یه سوال از خدمتتون بپرسم من دوست دارم موهام حالت سایه روشن داشته باشه ولی لایت نمی خواهم کنم بخاطر دکلره چون به موهام آسیب میزنه میشه کلاه مش رو سرم بزارم و مو رو از داخل کلاه در بیارم و رنگ کنم اینجور حالت سایه روشن خوب میشه ؟با سپاس از صبر و حوصله تون

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
سلام وقت بخیر عزیزم ببخشید مزاحم شدم خواستم یه سوال از خدمتتون بپرسم من دوست دارم موهام حالت سایه رو ...

سلام عزیزم

بله میشه  ، البته تنوع رنگی خاصی نمیشه داشت ولی خود کار شدنیه مشکلی نداره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم بله میشه  ، البته تنوع رنگی خاصی نمیشه داشت ولی خود کار شدنیه مشکلی نداره

ممنو عزیزم خیلی زحمت کشیدین ولی منظورم اینکه خوب میشه مثلا با رنگ دودی شماره 10 حالت سایه روشن ش خوب نشونه داده میشه؟

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
ممنو عزیزم خیلی زحمت کشیدین ولی منظورم اینکه خوب میشه مثلا با رنگ دودی شماره 10 حالت سایه روشن ش خوب ...

هر رنگی (غیر از خانواده ی شرابی ) بذاری بهت طیفی از خانواده ی قهوه ای میده از تیره تا روشن

مثلا دودی ۱۰ بهت نوعی قهوه ای روشن میده اگه جنس موهات نازکه قهوه ایش خیلی روشن و عسلی میشه

رنگ اصلی دودی رو نمیتونی داشته باشی 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام آلبالوی نازنین و‌مهربون🤗🤗

عشقم من موهامو میخام دودی ترکیبی بزنم .بیس موهام روشنه. 

دودی با ترکیب خاکستری یا شیر نسکافه ای کدومش خوشگلتر میشه؟؟ میخام بدون قرمزی بشه و روشن 

از سری مارال میزنم.

رنگ خاکستری ندیدم توی کاتالوگ مارال . اینم بگو از کجا پیدا کنم اگ خاکستری نظرته

🥰🥰🥰🥰

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
هر رنگی (غیر از خانواده ی شرابی ) بذاری بهت طیفی از خانواده ی قهوه ای میده از تیره تا روشن مثلا دود ...

سلام آلبالوی عزیزم ممنون از زحماتت . می‌دونم قهوه‌ای میشه ولی می‌خوام بدون چون بدون دکلره می‌خوام از داخل کلاه در بیارم حالت سایه روشن داشته باشه خوب میشه یا نه؟

سلام آلبالوی عزیزم ممنون از زحماتت . می‌دونم قهوه‌ای میشه ولی می‌خوام بدون چون بدون دکلره می‌خوام از ...

سلیقه ایه عزیزم اگه دوست داری قهوه ای روشن در زمینه ی مشکی رو بذار ... چیز بدی درنمیاد فقط به علاقه ات بستگی داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم