2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300772 بازدید | 28465 پست
همدم جان پم کیک اتود خوبه , مرطوب کننده های نیوا خوب هستن , کرم پودرهای سبک آسیب کمتری میزنن ولی خوب پوشش متوسط دارن مثل کرم پودر مدا .لی کلا در مورد خرید کرم پودر باید تو مغازه چند نوع کرم پودر رو تست کرد و از مغازه بیرون اومد و نیم ساعت یه ساعت بعد ببین که کدوم یکیش رو پوست خوابیده و پوسته پوسته نشده و...
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بانوی شب جان معمولا برای ابرو اکسیدان شماره 1 استفاده میکنن ولی با اکسیدان 2 هم باید رنگ بگیره ولی خوب با دوام کمتر ولی اینکه میگی رنگ نمیگیره نمیدونم دلیلش چیه , اکسیدانش رو کم نریز اگه قبلا ابروهات رنگ میگرفته و الان رنگ نمیگیره شاید مشکل از موادت باشه اما اگه بار اولته رنگ میکنی و رنگ نمیگیره من شنیدم بعضی ابروها رنگ نمیگیرن ولی خودم تا حالا ندیدم باز هم نمیدونم دقیقا علتش چی میتونه باشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید یه سوال داشتم امروز از فرمژه استفاده کذدم حواسم نبود مژه های وسطم کلا کنده شده بقیه هم از وسط مثل اینکه قیچی خورده یا چیزی هست برای رویش مجدد و اینکه مژه های نصفه دوباره هم اندازه بقیه میسن لطفا راهنماییم کن ممنون
شیوا جان نگران نباش رشد میکنه محلول های تقویتی تو داروخونه هست البته بهتره اگه گیاهی داشت گیاهیش رو بخری چون شیمیایی ها همونقدر که باعث رشد میشن بعد یه مدت باعث ریزش هم میشن ولی کلا زود رشد میکنه نگران نباش
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
شیوا جان من محلول ماوالا رو میدونم که هست برای تقویت مژه ولی خوب شیمیایی هستش اما باز هم از داروخونه بپرس اونا به مواد بیشتری آشنایی دارن ترجیحا اگه گیاهی پیدا کردی بهتره
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ممنون آلبالو جان قبلا ابروهام رنگ داشت ولی میخواستم روشنتر کنم..این ترکیبی که گفتم رو زدم مشکی تر شد آخرش نفهمیدم اکسیدان 6 درصد بزنم یا 9 درصد؟
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
آلبالو جون ممنون از جوابت شرمنده من خیلی ناشیم منظورت از اکسیدان ۲ چیه؟ بعد اگه بخوام موهام قرمز نشه چی کار کنم.من همیشه ریشه مو رو میذارم آخر اما باز ریشه و ساقه دقیقا همرنگ نمیشن
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.
بانوی شب جان برای ابرو اکسیدان 1 استفاده میکنن تا دوام رنگ بیشتر باشه زود رنگش از بین نره اما اگه یه وقت اکسیدان 1 در دسترس نبود و اکسیدان 2 داشتیم عیب نداره که از اکسیدان 2 استفاده کنیم اما اینکه میگی رنگ شماره 8 زدی اما تیره شده این در حال حاضر ربطی به اکسیدان 1 یا اکسیدان 2 نداره احتمال میدم مشکل از خود رنگ باشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810