2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300752 بازدید | 28464 پست
مامی درین جان حالا که رنگ موهات خیلی روشنه هر شماره ای که دلت بخواد میتونی از تو کاتالوگ رنگ ها پیدا کنی و استفاده کنی مثلا دودی متوسط رو با بلوطی متوسط و 2 سانت واریاسیون دودی و دو سانت واریاسیون نقره ای مخلوط کنی بعد اکسیدان 2 رو توش بریزی به حدی که حالت ماست بهت بده و بعد هم اول ساقه رو رنگ کنی بعد ریشه رو اما اینکه چه مارکی استفاده کنی خوب مارکها واقعا خیلی متنوع هستند و اکثرا هم خوب هستند مثلا پرسونال , اکوارلی , اورال , که اورال محافظ مو هم داره , پرستیژ و ... نرم کننده کلا زیاد جالب نیست ریزش میاره بهتره از روغن زیتون و تخم مرغ استفاده کنی و یا سایر محلول های دست ساز خانگی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیز دلم واقعااا ازت ممنونم یه سوال دیگه اگر بخوام اصلا قرمزی نداشته باشه باید دودیش بیشتر باشه؟
در آغوشم که میگیری.... آنقدر آرام میشوم که فراموش میکنم باید نفس بکشم***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البالو جونم ..من میخوام از رنگهای loreal casting cream رنگ قهوه ای ماهگونی بگیرم ..فکر کنم توی کاتالوگش داشته باشه ... نمیخوام روشن باشه میخوام مثلا 2 یا 3 باشه ... موهامم به غیر از 3 سانت ریشه اش بقیه اش دکلره پایه 4-5 هست ... به نظرت رنگ رو بگیرم کامل از ریشه بزنم ...یا اول ساقه بزنم بعد ریشه ... اصلا میتونم این رنگ رو خودم در بیارم ؟ اونوقت اینم فانتزیه و زود میره ؟
زندگی زیباست
آلبالو مرسی عشقم...فقط از شانس بدم امروز پری شدم ... اشکالی نداره ؟ رنگ میگیره موهام ؟ و اینکه دلم میخواد موهام براق باشه نیاز نیست چیزی بهش اضافه کنم ؟؟؟ همون رنگ قهوه ای ماهگونی ..
زندگی زیباست
سلام دوستم من میخواستم بدونم این سایه هایی که تیره هست که اصطلاحا بهشون خلیجی میگن چه جوری باید بزنیم ؟ من خیلی دوست دارم ولی بلد نیستم
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
2810