2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300751 بازدید | 28464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای اون رنگ هایی که گفتم مثلا یه تیوپ زیتونی تیره با 5 -6 سانت واریاسیون سبز قاطی میکنی بعد اکسیدان ضدقرمزی شماره دو توش میریزی انقدر که ماست شل بهت بده اول ساقه رو رنگ میکنی ده دیقه یا 15 دیقه ی اخر ریشه رو
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام خانومی واقعاا ممنون که وقت میزاری و با حوصله جواب میدی من هفته ی پیش موهامو بعد از ٤ سال که رنگ طبیعی خودش بود رنگ کردم البته رفتم آرایشگاه میخواستم تنباکویی روشن باشه خلاصه موهامو دکلره کرد و پوست سرم کلی هم زخم شد حالا موهام رنگش خیلی روشنه بیشتر هم به زردی میزنه سوال اولم اینه که چه تقویت کننده و نرم کننده ای استفاده کنم قیمتش مهم نیست میخوام خیلی خوب باشه سوال دیگه هم اینه که میخوام موهامو بلوطی دودی کنم از چه مارکی استفاده کنم ؟ رنگ بدون آمونیاک میخوام که پوستم اذیت نشه و این که چه شماره ای با چه اکسیدانی بزنم ممنون
در آغوشم که میگیری.... آنقدر آرام میشوم که فراموش میکنم باید نفس بکشم***
2810