2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300614 بازدید | 28456 پست

آلبالوی عزیزم  سلام لطفا چندتا رنگ یا ترکیب رنگ بگو برای ریشه گیری بدون دکلره که قهوه ای تیره یا متوسط بده و در عین حال زردی (پایه۷) دکلره ساقه(لایت) رو پوشش نده.

ترجیحا شکلاتی توش باشه😍

ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلبالوی عزیزم سلام لطفا چندتا رنگ یا ترکیب رنگ بگو برای ریشه گیری بدون دکلره که قهوه ای تیره یا متو ...

هر جایی رو که میخوای رنگ نگیره نباید رنگ بزنی ، فقط ریشه ها رو رنگ بزن و بقیه رو تو فویل بذار که موقع شستن رنگ نگیره

ترکیب دودی شکلاتی ، دودی طبیعی ، دودی شکلاتی طبیعی .. اینا خوبن ، اکسیدان هم که شش درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
هر جایی رو که میخوای رنگ نگیره نباید رنگ بزنی ، فقط ریشه ها رو رنگ بزن و بقیه رو تو فویل بذار که موق ...

آها..چون خودم رنگ میزارم گفتم شاید لایتهام یکم رنگ بگیره مخصوصا پشت سرم که تسلط کافی ندارم...
از ی طرف وقتی لایت کردم چندسانتی رشد ریشه داشتم که هنوز نگرفته بودم لابلای لایتهامه... برای همین مجبورم  لایتها رو فقط دونه به دونه توی فویل بپیچم.. لایت رو نازک و زیاد دراوردم فک کنم کارم سخت بشه...
میشه رنگ خیلی روشن‌ گذاشت دیگه نیاز به فویل نباشه؟

آها..چون خودم رنگ میزارم گفتم شاید لایتهام یکم رنگ بگیره مخصوصا پشت سرم که تسلط کافی ندارم...از ی طر ...

نه ، اون وقت ریشه دیگه تیره نمیشه ، رنگ خیلی روشن هم به درد پایه ۷ نمیخوره و ریشه و ساقه چند رنگ میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نه ، اون وقت ریشه دیگه تیره نمیشه ، رنگ خیلی روشن هم به درد پایه ۷ نمیخوره و ریشه و ساقه چند رنگ میش ...

پس چاره ای نیست‌ باید فویل پیچی کنم..
ممنون که وقت برام گذاشتی..کلی برات دعات میکنم عزیزم..❤🌻

نه ، اون وقت ریشه دیگه تیره نمیشه ، رنگ خیلی روشن هم به درد پایه ۷ نمیخوره و ریشه و ساقه چند رنگ میش ...

راستی باز اگه‌راه آسانتر و خوبی سراغ داری ممنون میشم راهنمایی کنی..دیگه برام مهم نیست ریشه تیره شه یا روشن...فقط نمیخوام لایتام رنگ بگیره، اگه‌رنگ گرفت همون‌ زردو طلایی شه..انواع رنگ مو، اکسیدان،۱۰۰۰و پودر دکلره و سوئیت مش... دارم تو خونه...اگه نیاز بود از یکی کمک میگیرم..فقط یه راه خوب و کم دردسرتر باشه..بازم ممنون

سلام موهای من همیشه تا سرشونم حجمشون خوبه اما بلند تر که میشه خیلی بدحالت میشه و نازک و موخوره

منم دوس دارم بلند کنم چیکار کنم یکدست بشه

چندماه یکبار نوک گیری میکنم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
سلام موهای من همیشه تا سرشونم حجمشون خوبه اما بلند تر که میشه خیلی بدحالت میشه و نازک و موخورهمنم دو ...

سلام عزیز ، خیلیا اینطورین طبیعت موهات اینه

بباف و زیاد باز نذار و نوک موها رو چرب کن با روغنهای گیاهی مثل آرگان و نارگیل و... ، اتو و سشوار و امثالهم خیلی کم استفاده کن ، رنگ و اینا هم همینطور

بدنت کمبود ویتامین و املاح نداشته باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم خوبی

من موهام رنگش خرمایی تیره طبیعی هس یعنی بدون رنگ

الان میخام یکمی درجه خرمایی بودنش روشنتر بشه چون ‌پوستم خیلی روشنه بنظرم روشنتر بشه بهتر بمن میاد

رنگ دودی شماره ۷/۲ دارم با اکسیدان شماره شیش و نه درصد

بنظرت این رنگو با رنگ زیتونی ترکیب کنم و بزارم خرمایی روشنتری بمن میده؟؟

2810