2777
2789
عنوان

این مرداخیلی بی چشم وروهستن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من واقعاازته دلم خوبی میکنم اینه جوابم خیلی زورداره شوهرت قدرتوندونه

من معتقدم رفتار اشتباه ادمها از دوران کودکیشونه مادر خودش با فامیلای همسرش خوب بوده عمه عموی همسرت باهاشون رفت وامد دارن 

خب خوبی نکن وقتی نمو نشناسد یا برای دل خودت کاری بکن توقع تشکر نداشته باش و بی خیال باش یا نکن و را ...

اصلااااتوقع تشکرازش ندارم

من ذاتا به هیچکی بدی نمیکنم تمام سعیم اینه

مشکلم اینه چراتهمت میزنه میگه تونمیزاری خانودم ببینم کلاتوهمه

اصلااااتوقع تشکرازش ندارم من ذاتا به هیچکی بدی نمیکنم تمام سعیم اینه مشکلم اینه چراتهمت میزنه میگه ...

یه غلطی کرده ببخش بابا

دنیا دو روزه رگ دیوانگی گرفتش

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
شاید سیاست نداری و به چشم نمیاد کارات ،،،،، باهاشون جلو شوهرت بگو بخند کن ،،تعارفشون کن ،،،زنگ م ...

بخداهمه گارهارومیکنم

همش اصرارمیکنم بریم یابه مادرش زنگ میزنم تروخدابیاین و...

من معتقدم رفتار اشتباه ادمها از دوران کودکیشونه مادر خودش با فامیلای همسرش خوب بوده عمه عموی همسرت ب ...

حرفتون درسته اتفاقا

مادرش باخانواده شوهرش خوب نبوده

زنداییاش باخانواده داییش خوب نبودن

اماآخه رفتارمنونمیبینه

منونمیشناسع بعداینهمه سال

همش تو توهمه

هزاربارگفتم من مثل زنایی که دیدی نیستم

من بدم نمیادازرفت وامد

من خانواده خودم دوست دارم اونارم دوست دارم همونقدر

حرفتون درسته اتفاقا مادرش باخانواده شوهرش خوب نبوده زنداییاش باخانواده داییش خوب نبودن اماآخه رفت ...

یه تاپیک بود درباره متن سازی این جوری بود که یه سری مادرا انقدر واسه بچه هاشون درد ودل میکنن وتو گوش بچه می خونن که بهشون ظلم شده که بچه همیشه اینا تو ذهنش میمونه ومی خواد هر جور شده این ظلمو جبران کنه شوهر شما تحت تاثیر اون خاطره هاست که توهم داره باید از مشاور کمک بگیزی که چطور رفتار کنی ۱۴۸۰رایگانه مشاوراشم مطمئنن از نی نی سایت تجربشون بیشتره 

یه تاپیک بود درباره متن سازی این جوری بود که یه سری مادرا انقدر واسه بچه هاشون درد ودل میکنن وتو گوش ...

خیلی ممنونم

امااین قاعده رفته توضمیرناخوداگاهش تاخودش نخوادمن نمیتونم تغییرش بدم اماهمین حرف شماروبهش منتقل میکنم امیدوارم کمی فکرکنخ

اصلااااتوقع تشکرازش ندارم من ذاتا به هیچکی بدی نمیکنم تمام سعیم اینه مشکلم اینه چراتهمت میزنه میگه ...

هیچ جوابی ندادی بهش؟

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.