بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان ۲۰ ساله دماغم میخاره ۳ ساله همصبحها وقتی بلند میشم پشت سره هم عطسه میکنم ابریزش بینی دارم یه ماه هم هست چشاشم بدجور میخارید قطره ریختم خوب شده
عسل برا حساسیت عالیه به جای اینهمه دارو تو رژیم غذایتون عسل داشته باشین ،حساسیتتون از بین میره
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
دیروز رفتم دکتر از خارش گوش داشتم روانی میشدم یه قرص حساسیت داده اسمش لودیمین میتونی استفاده کنی هر روز یدونه یچیزایی هم گفته که نباید بخوری اگه بخای میگم بهت
سیبرو نصف کنید وسطشرو به اندازه ی یه قاشق خالی کنید عسل بریزید چند ساعت بزارید یخچال اب بندازه بعد بخورید
چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟