2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیمی مبتکران هم خوبه یا نه؟؟  خیلی سبز زیستش اسون نیست؟؟

مبتکران هم خوبه اومده از کف گفته اگه ضعیفی از اون استفاده کن 

به عنوان منبع اول خیلی سبز خوبه 

بعدش موج آزمون نشر الگو 

اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر! 
مبتکران هم خوبه اومده از کف گفته اگه ضعیفی از اون استفاده کن  به عنوان منبع اول خیلی سبز خوبه& ...

نه ضعیف نیستم ولی بیشتر تست مد نظرم بود چون معلمامون خودشون جزوه هاشون خیلی خوبه

من دارم   صبر کن بفرسم واست    اینارو یه رتبه برتر گفته

فیزیک  میکرو طلایی گاج

زیاضی جامع مهروماه

شیمی مبتکران  تک جلدی

زیست  خیلی سبز

واسه جمع بندی همشون موج ازمون

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
نه ضعیف نیستم ولی بیشتر تست مد نظرم بود چون معلمامون خودشون جزوه هاشون خیلی خوبه

خب نشر الگو سطح ش بالا تر هست از خیلی سبز 

و همچنین ای کیو 

اما قبل خرید نمونه شون رو نگاهی بنداز  از طرق دانلود فایل نمونه

اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر! 

شیمی مبتکران و خیلی سبز هر دو خوبن ، من خ سبز میزدم 

زیست ، به نظرم نشر الگو

ریاضی اگه سطحت متوسط رو به پایین هست خ سبز ، اگه رو به بالا  هست مهر و ماه 

فیزیک ، خ سبز و میکرو کاج

من از اینا استفاده می کردم

خب نشر الگو سطح ش بالا تر هست از خیلی سبز  و همچنین ای کیو  اما قبل خرید نمونه شون رو نگ ...

متشکرم

برنامه من اینه اول پس متوسط ها اینا و تمرین کنم تابستون برم پیشرفته ها

شیمی مبتکران و خیلی سبز هر دو خوبن ، من خ سبز میزدم  زیست ، به نظرم نشر الگو ریاضی اگه سطحت م ...

ممنونممم نه معلم ریاضیمون گفته همه باید تست مهروماه و بگیرن

شیمی مبتکران و خیلی سبز هر دو خوبن ، من خ سبز میزدم  زیست ، به نظرم نشر الگو ریاضی اگه سطحت م ...

برای ریاضی درسنامه جامع مهروماه بهتره یا خیلی سبز؟

گویا مهروماه خیلی بهتره؟(درسنامه)درسته؟

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
برای ریاضی درسنامه جامع مهروماه بهتره یا خیلی سبز؟ گویا مهروماه خیلی بهتره؟(درسنامه)درسته؟

من با درسنامه مهر و ماه راحت تر بودم ، ولی خیلی وقتم رو می گرفت ، حتما ازش خلاصه بردار که لازم نباشه همش بخونیش  ...ریاضی امسال بیشتر شبیه ایکیو بود ، یه معلم رفع اشکال هم بگیری خوبه تا اشکال هات و جاهایی که متوجه نمیشی رو ازش بپرسی

یه تجربه ای که از ریاضی دارم اینه که با دبیرت اصل درس رو خوب کار کن بعد یه نگاه سریع و کلی به درسنامه کن بعد برو سراغ تست دونه به دونه کار کن.، مهر و ماه رو سه بار بزن بعد برو سراغ ایکیو و آزمون های آزمایشی 

2810