نه زیست با شیمی ریاضی فیزیک فرق داره.توی اون درس ها مفهوم رو یاد بگیری میتونی بدون درسنامه یا درسنامه کم تست بزنی.کاری که من توی ریاضی و فیزیک میکردم.
ولی زیست پر از نکتست.نکته ها معلم به معلم،کتاب به کتاب جدیدن.واسه همین توی زیست باید تیپ سوالای مختلفی رو حل کنی.
من دهم و یازدهم درسنامه خیلی سبز میخوندم.(البته اون موقع فاگوزیست رو نمیشناختم،وگرنه درسنامه ی اونم خوبه.کلا دوتاشون خوبن.) ولی وقتی میرفتم سراغ تست های خیلی سبز،به نظرم تست ها خیلی ساده و از نکته های خود درسنامه بود.واسه همین دیگه درسنامه خیلی سبز میخوندم بعد میرفتم سراغ تست های میکرو.چون عملا تست هاش فایده ای نداشت بعد خوندن درسنامه.برای همین میگم یا تست هاشو بزن یا درسنامه بخون.
درسنامه میکرو به نظرم کافی نیست.اتفاقا نکات جدید و خوبی هم داره ها،ولی حجمش کمه.اما تست هاشو دوست داشتم،واقعا باید قبلش مفهوم و نکته به نکته رو بلد باشی تا بتونی خوب بزنی.اگه خوب یاد نگرفته باشی ممکنه غلط ها مأیوست کنه.(راستی یادت باشه دوازدهم میکرو رو نگیری نویسندش فرق داره اصلا خیلی افتضاح بود.نویسنده فقط حمیدرضا زارع) بعدش کتاب تست خیلی سبز پایه ماز رو زدم.اونم تست هاش خیلی خوب بود و مثل میکرونقره ای قبلش باید زیست رو عمیق درک کرده باشی.
کلا گروه ماز سوالاش خوبه.میگم اگه شرایطش رو داری علاوه بر آزمون آزمایشی خودت،توی آزمون های آنلاین ماز هم شرکت کن و سوالات رو تحلیل کن.
برای پایه دوازدهم چون که زیست مفهومی میشه،نکات کلاس برام تقریبا کافی بود(یه وقتایی درسنامه فاگو زیست میخوندم) بعد تست های خیلی سبز رو میزدم.(چون دیگه درسنامش رو نخونده بودم نکته جدید پیدا میکردم)
جمع بندی ها رو هم که طبق معمول...