2777
2789

سلام سلام من اومدم با آموزشای خفن

اول از همه بگم با این خمیر جادویی میتونید انواع فینگر فودای جذاب دیگه هم درست کنید که من چندتاش رو بهتون داخل فیلم آموزش دادم🙈😝

بریم که خودم صبرم تموم شده😅😋

تاپیکای بعد هم فینگر فودای دیگه که میشه قسمتای بعد رو میزارم 🤭🤍🙊🌈

فینگر فودای جذاب با خمیر جادویی:

دوست دارید خمیر جادویی رو یاد بگیرید تا بتونید این دلبرارو درست کنید؟؟؟🤩🤩🤩

پس بریم ویدیو رو ببینم تا یادش بگیریممممم

خمیر جادویی و فینگر فودای معرکه

https://aparat.com/v/C08gh

اگر خوشتون اومد لایک ویدیو و فالو کانال یادتون نره‌

دوستاتون رو تگ کنید لطفا.

تاپیک بعد آموزش فینگر فود با سیب زمینی (قسمت ۲)🌯🤤

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

https://aparat.com/v/C08gh

روی لینک نگه دارید و گزینه باز کردن رو بزنید

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوم 😑😂

🤤🤣❤

ببین.... من خمیرم... مثلا وقتی پیراشکی درست میکنم.... سرخ کردنی.... بعداز اینکه یکم خنک میشه انگار چروک میشه یکم روش..... میدونی چرا؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سوم 😑😂

😎🤧

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
ببین.... من خمیرم... مثلا وقتی پیراشکی درست میکنم.... سرخ کردنی.... بعداز اینکه یکم خنک میشه انگار چ ...

من پیراشکی رو سرخ نمیکنم

تو فر میپزم و اصلا چروک نمیشه😍

چون تخم مرغ داره خمیر داخل روغن اونجوری میشه فکر کنم

فیلمو ببینی تو فر رو یاد میگیری و راحت ترم هست

من پیراشکی رو سرخ نمیکنم تو فر میپزم و اصلا چروک نمیشه😍 چون تخم مرغ داره خمیر داخل روغن اونجوری م ...

تو فر هم درست کردم..... ولی سرخ کردنیشو بیشتر دوست دارم😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عالی 😁❤️

عشقی😙🙈

@رویداد‍ 

@نگاردخترپائیز2    

@درگذشت    

@janjun    فینگر فود درخواست کرده بودی😁😝🙊

2810