2777
2789

من متولد ۶۹ام. بعد کارمندم. زشت نیستم ولی خیلی خوشگلم نیستم. توی جامعه هم هستم( در حد متوسط به بالا ).دوست و همکار هم زیاد دارم.  ولی هییچ خواستگاری ندارم😭 اینم بگم خیلی لاغرم و همش فکر میکنم بدترین عیب دنیا رو دارم چون دیگه عیبی توی خودم نمیبینم فکر میکنم چون لاغرم طرفم نمیان ولی گاهی میگم شاید عیب دیگه ای دارم و خودم نمیدونم😭 یه کمم بیرون جدی و ساکت و اخموام ولی نه انقدر که بد باشه. خسته شدم از تنهایی . تیپمم سنگینه ارایش میکنم ولی کمممم

دوره برو ک چاق شی

معجزه شکرگزاری و راز کتابای راندابرن هست اونارو بخون بنظرم شرایطت خوب بود ولی اعتمادبنفست پایینه یه کم هم از جدی بودن بیا بیرون

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  

چاق شو خب ولی در کل ربطی نداره

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل نداره تا اخر عمر منتظر خواستگار باشی شاید بهتر باشه خودت با یکی اشنا شی نظر من اینکه ادما از شما خوششون بیاد یه چیز کاملا نسبیه و اگه ۷ میلیارد ادمم از شما خوششون نیاد ۱ میلیارد دیگه هست که همینجوری که هستی ازت خوششون بیاد

هیچ مشکلی نداری لاغری خیلی خوبه

دوستی دارم داروسازه خیلی لاغره از تو هم ۲ سال کوچیکتره تازگی ازدواج کرده شوهرشم لاغره انقدر بهم میان😍 یکم اعتماد به نفست رو بهتر کنی خیلی اوضاع خوب میشه

دلیل نداره تا اخر عمر منتظر خواستگار باشی شاید بهتر باشه خودت با یکی اشنا شی نظر من اینکه ادما از شم ...

خودم نمیدونم چجوری با کسی اشنا بشم . بهرحال اگر بخوام سنتی هم نباشه اول پسر باید بیاد طرف دختر

خودم نمیدونم چجوری با کسی اشنا بشم . بهرحال اگر بخوام سنتی هم نباشه اول پسر باید بیاد طرف دختر

اره خب گرچه میتونی خودتم بحث باز کنی 

برو بیرون با دوستا دیگه ات معاشرت کن درکل اینکه بشینی تا اخر عمر منتظر خواستگار کار بی معنیه

2810