2777
2789

دوست جونیا اینمم از آموزش بادمجان قایقی شکم پر مخصوص امروز♡

رقابت بین بادمجان جان و نون رولی بود که فعلا اول ویدیو بادمجان قایقی آماده شد که براتون میزارم 

فردا آموزش نون رولی با شکلات رو داریم🥰😋

بریم سراغ آموزش:

(اول برو آخر کار و عکس پایینو ببین بعد بیا یادش بگیر🤠🤤)

۱. اول از همه به هر تعداد بادمجان که میخوایید رو از وسط به دو نصف تقسیم کنید 

۲.حالا گوشت داخل اون رو جدا میکنیم

به این صورت که دورش رو با چاقو میبریم و بعد با کمک قاشق اون رو در میاریم و دونه هاش رو تمیز میکنیم تا به صورت قایق در بیاد و سپس نمک میپاشیم و میزاریم کنار برای ده دقیقه تا ماده تلخ اون خارج بشه سپس با دستمال کاغذی مایع تلخ رو پاک میکنیم به گوشت بادمجان ها هم همینطور

۳.حالا قایق هامون رو میاریم و با نمک و فلفل پاشیدن روی اونها مزه دارشون میکنیم. در اخر هم کمی روغن زیتون روشون میریزیم و داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم

۴.میریم سراغ مواد داخلش که دیگه از اینجا به بعدشو برای اینکه بهتر بفهمید میریم سراغ ویدیویی که براتون آماده کردم😋😍اگه دوست دارید تا آخر این غذای جدید و باحالو یاد بگیری روی لینک زیر بزن و ویدیو رو ببین و حتما حتماااا لایکش کن و کانالم رو فالو کن 

🍆بادمجان قایقی شکم پر 🍆

https://m.aparat.com/v/F0dqf

اگه دوست داشتی نظرتو اینجا برام بگو

اینم از دلبرمون😍پست گذاشتن و نظرتو گفتن در نی نی سایت یادت نره

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گشنم شددد🤤🤤

🌼🥺 توروخدا واسه شاغل شدنم و سر کار رفتنم و ازدواج با عشقم صلوات بفرست مهربون 💚✨                                           اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  
 مرسی که هستی 😂❤️

مرسی که شما هستید😇🤍

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
گشنم شددد🤤🤤

🤤🤍

@رویداد   بادمجون دوست داشتید😂🍆🌈

@شکلات_تلخ_عصبانی    

@janjun    

@الیناچی 

یادمه گفتی دوست داری تگ شی😂🤍🍆اینم ببینی بد نیست😜❤

@الیناچی    

@رویداد   بادمجون دوست داشتید😂🍆🌈 @شکلات_تلخ_عصبانی     @janjun   &nbs ...

مرسی عزیزممم😍😍😍😚

تیکر روزی که بهم میرسیم🤤😍بنظرم قوی ترین دارو، همین قرص بودن دلامون به خداست😌❤تآ زمآنی که رسیدن به تو امکآن دآرد💕 🖇زندگی درد قشنگیست که جریآن دارد🍃♥️        هرچی بزرگتر میشم،هرچی بیشتر تجربه میکنم، تهش فقط یه واقعیته؛                                   آدما فقط از دور قشنگن:)      🤚🏻یک اعتراف:  من همیشه می ترسیدم ک سنم رو به کسی بگم،همیشه هرکس از سنم رو  میپرسید میگفتم ۱۶،۱۷،۱۸ هستم...!اما الان ترس از قضاوت شدن حالم رو بد نمیکنه بلکه دروغ گفتن حالم رو بد میکنه...!من یه دخترم که تازه ۱۵ سالش میشه،میدونید علت دروغم چی بود؟اینکه برخی از کاربرها  به من توهین کنند،و هی شعار بدن کودک همسری و.... اما شما از زندگی هیچکس خبر ندارید ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید ک باعث بشه دل یک نفر بشکنه...از همه کسایی که سنم رو بهشون دروغ گفتم معذرت میخوام 🙂🌼  
2810