2777
2789

خب اینم آموزش بعدیمون که طبق نظر سنجی بیشترین رای رو آورد🤩واقعا هم خب چیزای شکلاتی بیشتر وقتا اولن😁🍫

بررریم سراغ آموزش:

🍫کیک شکلاتی با پف عالی کوکینگ با نازنین🍫

۱. اول از همه سفیده و زرده ۳ تا تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم و سفیده رو تو ظرف بزرگی میریزیم

۲. حالا با همزن خشک و تمیز سفیده هارو انقد میزنیم تا فرم بگیره و کف کنه و سفید و ابری شه

۳. بعد از اون یک پیمانه شکر رو کنار دستمون میزاریم و دوباره شروع میکنیم به هم زدن با همزن ، شکر رو به صورت بارانی کم کم اضافه میکنیم تا شکر تموم شه و براق بشه و مثل خامه فرم گرفته بشه ... جوری که از ظرف نریزه

۴.تا اینجا از آموزش خوشت اومد؟؟

میخوایی این کیک شکلاتی خوشمزه رو تا آخر یاد بگیری؟؟🤩🤩👇👇

پس برو پایین تر

اگهههه که میخوایی یادش یری ادامشو برای اینکه بهتر بفهمی با فیلم بفهم‌... این ویدیو رو نگاه کن تا کامل کامل متوجه بشی و بتونی درستش کنی😍😍😋😋😋

کیک شکلاتی با پف بینظیر🤎https://m.aparat.com/v/SyB2w

نظرتو اینجا برام بگو ...لایک ویدیو و فالو کانال یادت نره ها

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

چه خوب خیلی بهش نیاز داشتم 🤩 چه خوبه که اینقدر پررنگه و شکلاتی

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
چه خوب خیلی بهش نیاز داشتم 🤩 چه خوبه که اینقدر پررنگه و شکلاتی

😍😍😍

عالیه امتحانش کن😘

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه ممنون😍🤤👏

@عزیزدلخدا    

@حسرتعمو    

@janjun